Меню
Вашата количка

Ваничка за педикюр в компактни размери Т08

Ваничка за педикюр в компактни размери Т08
Ваничка за педикюр в компактни размери Т08
Ваничка за педикюр в компактни размери Т08
Ваничка за педикюр в компактни размери Т08
Ваничка за педикюр в компактни размери Т08
Ваничка за педикюр в компактни размери Т08
Ваничка за педикюр в компактни размери Т08
Ваничка за педикюр в компактни размери Т08
Ваничка за педикюр в компактни размери Т08
Ваничка за педикюр в компактни размери Т08
Ваничка за педикюр в компактни размери Т08
775.00лв.
Без данък: 775.00лв.

Ваничка за педикюр в компактни размери Т08

СПА ваничка за крака

Ваничка за крака, която омекотява грубите пети и нокти. Топлата вода улеснява премахването на загрубялата кожа и подготвя краката за педикюр.

Освен козметични, ваничката за крака притежава доказани здравословни ползи. Хидротерапията, подобрява кръвообращението, засилва имунната система, има успокояващ ефект.

Топлата вода облекчава синдрома на студените крака. Ваничката за педикюр е направена от леки за пренасяне материали. Поддържането в чист вид не изисква големи усилия. Към нея има включени смесител и отвор за удобно изливане на водата.

Размери:

Височина - 30 см

Ширина - 57 см

Дължина - 44 см

Дълбочина - 20 см

Гаранция: 12 месеца

Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

H6605 Ръководство за употреба на ваничка за педикюр

 

Свойства на продукта:

Има иновативен и безопасен дизайн, който предлага основа за ваничка и нагряваща част. Притежава двойна защита срещу прегряване, за да се избегне токов удар.

Ваничката притежава релефни масажори за стъпалата на краката.

Наклонената основа за ваничката допринася за повече комфорт при масаж.

Ваничката може да се отделя от основата за по-голямо удобство при почистване.

С масажната гумена подложка може да се насладите на невероятен масаж.

Комплекта включва:

Основа за вана – 1бр.

Ваничка за крака – 1бр.

Масажираща гумена подложка – 1бр.

Упътване – 1 копие

Характеристики и специфики:

Наименование: Ваничка за педикюр

Функции: Вана за крака, масаж за крака

Напрежение: AC 100-120V~; AC 220-240V~

Честота на работа: 50/60Hz

Мощност: 130W

Размери (дължина*ширина*височина): 505*400*265мм

Тегло: 3,75кг

Инструкции за таблото:

  1. Бутон за топлина
  2. Бутон за вибрация
  3. Бутон за включване и изключване
  4. Светлинен индикатор за нагряване
  5. Светлинен индикатор за вибрацията
  6. Светлинен индикатор  за режим на работа

Подготовка преди употреба:

Напълнете с вода

Налейте топла вода във ваничката (ако налеете студена вода, ще отнеме известно време, за да достигне желаната температура, вероятно около 30 минути). Добре е глезените да са потопени. Ако водата е прекалено много, времето за затоплянето й се повишава.

Вана за крака:

Първо сложете ваничката с вода върху основата за вана, обърнете внимание на издадената част на дъното на ваничката, тя е предназначена за пръстите на краката. Второ - включете кабела в контакта и натиснете бутона за включване, задейства се синият светлинен индикатор. В зависимост от нуждите си, може да натиснете бутона за нагряване или бутона за вибрация. Включете или изключете функцията за нагряване и вибрация, всяка от тях има 2 избора. HI индикаторът е червен, означава повишаване на температурата или усилване на вибрацията. LO индикаторът е зелен и означава намаляване на температурата или намаляване на вибрацията. Ако искате да изключите тези две функции, просто натиснете HI и LO индикаторите, докато не се изключат.

Изберете функцията, от която се нуждаете и може да приложите ваната за крака.

Когато приключите с ваната, натиснете бутона за изключване и всички светлинни индикатори ще се изключат. Изключете кабела от контакта и излейте водата, почистете ваничката, за да бъде готова за следваща употреба.

 

Масаж на краката:

Когато прилагате масаж на краката, махнете ваничката за крака, по посока на стрелките. Сложете масажиращата гумена подложка върху основата и включете уреда. Функциите могат да бъдат регулирани като при ваната за крака. Може да включите затопляне и вибрация (като за затоплящата функция се препоръчва LO ниска температура, защото високата би причинила дискомфорт). Поставете стъпалата си върху масажиращата гумена подложка и се насладете на масажа.

 

Внимание:

  1. Докато уреда работи, алуминият на основата се нагрява и става горещ. Не го докосвайте и не слагайте краката си върху него.
  2. Основата на ваната е добре уплътнена, за да не допуска проникване на вода във вътрешната част, което може да доведе до късо съединение. Трябва да сте внимателни при ежедневна употреба, да не оставяте вода във ваничката. Тя трябва да се поддържа суха, след употреба.
  3. Когато ви се наложи да преместите уреда по време на ваната за крака, първо махнете ваничката, като внимавате да не разлеете водата. Изключете уреда. Хванете го здраво от двете страни и го преместете на желаното от вас място. След това може да го включите отново и да продължите с процедурата.
  4. Преди употреба се уверете, че кабелът и щепселът са изрядни. Ако нещо не е наред не се опитвайте да го преправите сами. Използвайте гаранционната си карта при търговеца или го занесете на техник. 
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.