Меню
Вашата количка

Сгъваеми масажни кушетки

Ако сте масажист и се нуждаете от качествена сгъваема масажна кушетка, сте попаднали на правилното място. Fastbg.com предлага богато разнообразие от сгъваеми масажни кушетки и цялостно оборудване за масажни, козметични или СПА салони, при това на много достъпни цени.

Масажът е техника, която се практикува от векове. Масажът се използва като средство за отпускане на тялото и умът и за лечение на някои заболявания. Ефекта, който масажирането оказва върху тялото е забележителен. В повечето случаи, натовареното ни ежедневие, не ни позволява да отделим време за да отидем на масаж, но това не означава, че трябва да се лишим от това удоволствие. Все повече професионални масажисти, предлагат масажни услуги в къщи, или на работното Ви място. Специално за тях, са създадени сгъваемите масажни кушетки.

Ако сте мобилни професионалисти и искате клиентите Ви да са доволни от услугите Ви, е необходимо да разполагате със специално създадена за тази цел – сгъваема масажна кушетка. Сгъваемите масажни кушетки са изключително практични и функционални. Кушетките са изработени от висококачествени материали, като теглото им е съобразено с това, че ще бъдат транспортирани. Сгъваемите кушетки са здрави и стабилни и максимално олекотени. Масажните кушетки са проектирани да се разгъват, сгъват и прибират лесно, като за тази цел са оборудвани със специална чанта – куфар, която предлага удобен захват и лесно пренасяне на кушетката.

Професионалните сгъваеми масажни кушетки, които ще откриете при нас, притежават стабилна и здрава конструкция изработена от първокласни материали. От дърво или от алуминий, сгъваемите кушетки са изключително практични, предлагащи всички екстри за максимално улеснение, както на Вас като професионалисти, така и на клиентите Ви. Сгъваемите кушетки са стабилни, меки и комфортни. Лягайки върху тях, Вашите клиенти ще усетят удобството и уюта, които предлага техния дизайн.

Разполагаме с разнообразие от сгъваеми масажни кушетки, с различна визия, в много цветове и с много екстри. Меката част на сгъваемата кушетка е направена от мек, устойчив на деформации дунапрен, облечен с качествена еко кожа, която лесно може да се почиства и да се поддържа в добър, професионален и чист вид.

Не пропускайте да се възползвате от невероятните ни предложения на висококачествени, професионални, сгъваеми масажни кушетки на ниски цени. Предлагаме голямо разнообразие от консумативи, оборудване и кушетки за масаж, много отстъпки и намаления.

Показани 1 от 12 | 36 (3 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.