Меню
Вашата количка

Стерилизатори

СтерилизаториСтерилизаторите са неизменен елемент от всеки фризьорски и козметичен салон. Те са необходими, за да гарантирате хигиената на вашите инструменти.

Безопасност и стерилност – в тях би искал да бъде сигурен всеки клиент, който е дошъл в салона за красота. Един от факторите, който е изключително важен за клиента, за да се довери на фризьора или козметика и да стане негов постоянен клиент, е хигиената. Важно е инструментите, с които се работи да са стерилизирани. 

Добрата хигиена е от голямо значение за впечатлението, което клиентът ще си изгради за салона. Дори и извършваната процедура да е перфектна, ако хигиената в помещението и на инструментите, не е на ниво, най-вероятно клиентът няма да се върне.

Най-добрият начин за дезинфекциране на инструментите е да се използва професионален стерилизатор.

Устройството се използва за дезинфекциране на четка, гребени, пили, пинсети, ножици, маши за коса, кърпи и други. Също така е подходящо за аксесоари, изработени от метал, пластмаса, дърво и други материали.

Всички стерилизатори, предлагани от нас, са компактни, ефективни, с високо качество и дълъг живот на работа. Всички те отговарят на необходимите изисквания.

В категорията ще намерите различни видове стерилизатори.

Избирайки стерилизатор, трябва да съобразите за какви инструменти ще ви бъде нужен, както и големината на пространството, където сте предвидили да го поставите.

Стерилизацията е процес по освобождаването на предмет от всички видове микроорганизми (включително бактерии и спори, гъбички, вируси и приони), чрез тяхното унищожаване. Обработката може да е термична, химическа и др.

Отдавна хората прилагат различни методи за стерилизация, някои от които са ни познати от векове. Един от тези начини е стерилизацията чрез варене, но тя не гарантира пълното премахване на всички видове микроби и може да повреди някои материи, затова и не се препоръчва.

Във fastbg.com предлагаме стерилизатори, които гарантират пълното премахване на микроорганизмите: UV стерилизатори, стерилизатори за кърпи с пара, кварцови стерилизатори. 

Стерилизация с пара: убива 99,9 процента от вредните микроби. По този начин не се налага да използвате вредни химикали. Тази стерилизация е изключително бърза. Ако оставите капака на стерилизатора затворен след процедурата, всичко в него ще остане дезинфекцирано за 24 часа.

Кварцов стерилизатор: има широк набор от ефекти, унищожавайки почти всички видове микроорганизми. Тези устройства могат да гарантират максимална дезинфекция на инструментите в един салон за красота.

UV стерилизатор:  Идеален е за поддържане на чистотата на работните инструменти, отговаря на всички санитарните норми. Разполага с удобен за ползване дизайн, съответстващ с изискванията за безопасност.

Принципът на работа на този стерилизатор се основава на антибактериалното действие на ултравиолетовата светлина, която отдавна е известна с дезинфекциращия си ефект.

Работата със стерилизатора е безопасна и напълно безвредна. Значение за това има, че UV лампата не е озонова (озонът в големи количества е опасен за организма).

Уредите са проектирани така, че да защитават потребителя от ултравиолетовите лъчи. 

Максималният срок, за който инструментите могат да останат в стерилизатора (когато е изключен), е до 7 дни. 

Ако имате въпроси, винаги може да се консултирате с нашите служители на място в магазина, по телефона или посредством скайп. Ще ви предоставим подробна информация относно предлаганото оборудване. Освен относно запитване, може да се обърнете към нас на място и по телефон и ако желаете да направите поръчка.
Парен стерилизатор Модел STE8C с високо качество Парен стерилизатор Модел STE8C с високо качество
-23 % Изчерпан
..
2,150.00лв. 2,788.00лв.
Без данък:2,150.00лв.
UV стерилизатор, 10 W - 1002A UV стерилизатор, 10 W - 1002A
-23 %
..
99.00лв. 129.00лв.
Без данък:99.00лв.
UV Стерилизатор - Модел 1003 UV Стерилизатор - Модел 1003
Изчерпан
..
107.00лв.
Без данък:107.00лв.
Стерилизатор за кърпи с пара - Модел 10
Изчерпан
UV стерилизатор 9007
Изчерпан
..
129.00лв.
Без данък:129.00лв.
UV Стерилизатор за козметичен салон - Модел 209
Изчерпан
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.