Меню
Вашата количка

Лампа лупа

Лампи лупи

Всеки професионален козметик има нужда от правилните уреди и инструменти. Неизменен помощник в работата му е лампа лупата. Работата на козметика без лампа лупа би била значително по-трудна.

Лампа лупите са функционални, практични, изключително лесни за употреба и достъпни. Лампа лупата има две основни функции – оптично увеличение и осветление. Уредът допринася за по-добра видимост върху лицето, дори и за най-малките части от кожата. С него могат да се третират малки зони и да се работи в детайли.

За трудно видимите зони лампа лупата е изключително подходящо решение. Тя дава възможност за голяма видимост, яснота и точност при извършване на процедура. Тези качества правят лампа лупата основна част от козметичното оборудването и това в центрове по естетична медицина.

Лампа лупата дава възможност за оптично увеличение на желания от вас участък. Значение има диоптъра на лампа лупата. Най-често тези уреди имат пет или три диоптъра увеличение.

Във fastbg.com ще откриете модели, които не натоварват или увреждат очите и не предизвикват умора или главоболие при продължителна употреба. Лампа лупите са с ефективно LED осветление, което е щадящо към очите.

При нас може да намерите разнообразие от висококачествени модели козметични лампи лупи. Всеки апарат, който ви предлагаме, има опция за регулиране на височината, което значително улеснява корекциите при смяна на позициите по време на процедурата. Към тях има също допълнителна тежест, която ги прави по-стабилни.

Лампа лупата се използва при процедури за почистване на лице, оформяне на вежди, различни козметични манипулации, премахване на белези, почистване на черни точки, гримираме, поставяне на мигли и още много други процедури, изискващи добра видимост. Дерматолозите също имат необходимост от лампа с увеличително стъкло за прегледите на пациенти. Освен увеличаване и добра видимост, лампа лупата осигурява и отлично осветяване на зоната, която обработвате. По-този начин и най-малките подробности няма да ви убегнат от погледа. Благодарение на лампа лупата ще имате по-добра прецизност при третиране на увредени тъкани и така може да защитите здравите.


В тази категория ще намерите желаните от вас козметични лампи лупи с различен диоптър от 3х или 5х увеличение. Те са лесни за закрепване към различни плоскости. Някои модели разполагат с отделна стойка с колелца, която дава възможност за бързо и лесно преместване на уреда на желаното от вас място. 

Във fastbg.com лампи лупите се отличават с гъвкав и красив дизайн. Към тях има 1 или 2 свръзки, които способстват за различните варианти за настройка на позицията, според нуждите на различните процедури. Ще откриете още настолни модели. Те разполагат с целесъобразно менгеме за добро захващане на повърхността. Менгемето осигурява издръжливо и сигурно закрепване на лампата към вашето работно място.

Вижте нашите предложения за различни съчетания с други козметични уреди като пароозонатор, дарсонвал или четков пилинг. При тези модели лампа лупите са включени в козметични комбайни.

Fastbg.com работи в партньорство с Красота и Стил ООД. Предлаганите в сайта продукти може да разгледате на място в шоурума на фирмата - гр. София, бул. Симеоновско шосе 9.

LED ринг лампа за грим и снимки LED ринг лампа за грим и снимки
Изчерпан
..
489.00лв.
Без данък:489.00лв.
Професионален козметичен пакет SKIN
-5 % Изчерпан
..
897.00лв. 942.00лв.
Без данък:897.00лв.
..
135.00лв.
Без данък:135.00лв.
Лампа Лупа - модел PAS500 - 5 диоптъра
Изчерпан
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.