Меню
Вашата количка

Козметични комбайни

Козметични уреди


Козметичното оборудване, което ще откриете тук, е внесено директно от производителя, затова ви предлагаме най-добрите цени на пазара.

За нас клиентите са най-важни и се стараем да сме ви максимално полезни и да удовлетворим всички ваши желания.

В салоните за красота вече не се предлагат само най-рутинните процедури като подстригване, кола маска и масаж. Вече всеки салон се стреми да представи на клиентите си колкото се може повече процедури. Козметичните студия привличат все повече жени и мъже, които да се подложат на редица разкрасителни процедури. Терапиите могат да са най-различни, но от първостепенно значение си остава тяхното качество.

Би било изненадващо, ако на пазара на козметично оборудване не се предлагаха нови продукти. Ето защо ние се опитваме да предложим винаги новото козметично оборудване, съобразявайки се с тенденциите. Разбира се, изборът на оборудване ще зависи изцяло от процедурите, които ще решите да предложите на своите клиенти.

Представяме някои от най-често използваните и задължителни уреди във всеки салон:

Неоспоримо най-функционални са козметичните комбайни, те съчетават множество уреди в един практичен апарат с удобен дизайн. 

Пароозонатор: това е един от основните артикули в козметичното оборудване за всеки салон. Използван е основно поради ефикасното действие, което предлага при процедури за почистване на кожата. Пароозонаторът превръща водата в контейнера в пара, която след като бъде насочена към кожата, омекотява горния ѝ слой и спомага за отваряне на порите. Има и комбинирани пароозонатори с топла и студена пара.

Лампи лупи: другият много използван уред в козметичното оборудване. Те спомагат да се осигури допълнителна светлина в желаната област на кожата, като чрез тях козметикът вижда по-добре участъка и заради оптичното увеличение, което имат лампите лупи.

Козметичното оборудване за салона ви няма как да не съдържа дарсонвал. Кожата се подлага на импулсен променлив ток с висока честота и напрежение. Тази процедура се използва в козметиката, в дерматологията и в още много области. Чрез нея се повишава естествената защита на кожата и се стимулира здравето на клетките.

Следващите уреди, които е необходимо да включите в козметичното оборудване, са ултразвукът, йонофорезата и мезотерапията. Те спомагат кожата да запази еластичността си и хранителните вещества да се разпределят равномерно във всички слоеве.

Козметичното оборудване е различно, някой от уредите са предимно за лице, други за тяло. Ще изброим и други полезни козметични уреди: електростимулиращи ръкавици, инфрачервено термоодеяло, уред за електростимулация на мускулите, целутрон, фриматор, био лифтинг, кавитация, пресотерапия, детоксикатор, вибромасажор и още много. Многообразието от козметично оборудване, което предлагаме, е изключително голямо.

Всеки собственик на салон за красота не трябва да забравя, че ако клиентите останат доволни, те ще се върнат и ще доведат и приятелите си. Ще бъдат редовни посетители и по-трудно ще се откажат от вашите услуги. 

Също така разнообразието от козметично оборудване значително намалява действията на козметика, уредите заместват почти изцяло манипулациите, които преди са се извършвали ръчно.

Ако клиентът остане разочарован, че не може да му предложите желаните от него процедури, той няма да се върне и ще разкаже на много повече хора, че не е останал доволен от обслужването и от предлаганите процедури. Затова е особено важно да предлагате най-новите процедури, когато клиентът ги търси. Ето къде идва и нашата роля, ние от fastbg.cоm знаем много добре това и точно по тази причина се стремим да предложим на своите клиенти най-новото козметично оборудване, което е на високо ниво и на най-добрата и достъпна цена.  

Собствениците на частни клиники, салони за красота, студия, СПА центрове могат да закупят козметично оборудване на невероятно ниски цени. Дори и ако искате да започнете бизнес в областта с малак капитал, пак може да си позволите повечето козметични уреди. Нашите клиенти се връщат и отново избират оборудване от нас, това показва че козметичното оборудване е с добро качество.


Ако видите реклама на "Козметично оборудване“, по-добре сравнете цените и функционалността, за да видите предимствата на нашата компания. Ние предлагаме професионално оборудване с добро качество на ниски цени.

Ако не сте запознати с някои от продуктите в категорията козметично оборудване, не се притеснявайте да ни звъннете или да пишете, ние ще се постараем да отговорим пълно на вашите въпроси.

Гарантираме ви, че козметичното оборудване, което предлагаме, е функционално и изработено по всички европейски стандарти.

Козметичен уред 6 в 1 модел – W05X Козметичен уред 6 в 1 модел – W05X
-47 %
..
1,790.00лв. 3,372.00лв.
Без данък:1,790.00лв.
..
1,590.00лв.
Без данък:1,590.00лв.
Мултифункционален козметичен уред - Модел RU-9988
Изчерпан
Комбиниран козметичен уред с 15 функции F-8800K Комбиниран козметичен уред с 15 функции F-8800K
Изчерпан
Козметичен комбайн с 6 функции Козметичен комбайн с 6 функции
Изчерпан
..
840.00лв.
Без данък:840.00лв.
Професионален козметичен комбайн – Модел 8800KB
Изчерпан
Показани 1 от 12 | 16 (2 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.