Меню
Вашата количка

Фризьорски колички

Фризьорски колички

При нас ще намерите голям асортимент от фризьорски колички.

Трудно бихте си представили фризьорски салон без хилядите принадлежности и материали, които са в него. Както на всички ни е известно, пространството никога не стига, но с помощта на фризьорските колички, вие много лесно ще организирате салона си. Има фризьорски колички, които са оборудвани с чекмеджета, рафтове и различни отвори. Посредством тях може да поставите най-необходимите за работата ви вещи като: ножици, гребени, четки, купички, шноли, фиби, кърпи, пелерини, ролки и каквото още ви е нужно. Чрез фризьорските колички няма да губите време, за да търсите нужните ви консумативи, те ще са на една ръка разстояние и ще знаете точно къде са. По този начин ще бъдете по-ефективен, ще може да се концентрирате изцяло върху клиента неговите нужди и желания.

Фризьорските колички са подходящи както за помещения с малка площ, така и за големите фризьорски салони. Те са неизменен спътник на всеки фризьор. На фризьорската количка може да сложите сешоара, пулверизатора, машинката и др. С този помощник бързината на работа ще се ускори значително, тъй като няма да губите време в това да търсите необходимите ви уреди и принадлежности за текущата процедура. Някои от фризьорските колички в горната си част разполагат с работен плот, на който може да оставите купичката с боя или друга принадлежност от първа необходимост за изпълняваната процедура.

Има специализирани фризьорски колички, които са само за боядисване. Те разполагат с допълнителна стойка и поставки за шампоани, бои и всичко наложително за боядисването.

Фризьорските колички са много функционални. Колелцата, които са в основите им позволяват лесното им преместване, за да ги позиционирате точно там, където желаете.

Всички фризьорски колички, които представяме, са с красив дизайн, практични, функционални, проектирани и създадени по европейски стандарти. Изработени са от качествена пластмаса. Фризьорските колички, които предлагаме, са предимно в черно. Повечето клиенти избират точно този цвят по редица причини. Той е приет като шаблон, изглежда стилно, не се зацапва, по него не остават петна.


При нас ще откриете разнообразие от фризьорски колички, като се стремим да предлагаме модели за всеки вкус и нужди. В продуктовата ни гама има фризьорски колички с три, с четири или с пет дълбоки чекмеджета, които могат да са открити или закрити. Предлагаме колички с помощни странични рафтчета, както и такива специално за боядисване. Моделите ни са създадени, за да отговарят на следните критерии: голям капацитет, мобилност, лесна употреба, дълъг експлоатационен живот, привлекателен външен вид, здравина. 

Предлагаме безплатна доставка при поръчка на стойност над 50 лева. А ако купите онлайн, получавате 5% отстъпка от цената.

Всички фризьорски колички имат една година гаранционен период, срокът на ремонт е един месец, но ние ще направим всичко възможно да ви изпратим продукта и по-рано. Когато връщате стока в гаранция, транспортните разходи за изпращането се заплащат от вас, а обратното връщане го поемаме за наша сметка.

Фризьорските колички са с много добро съотношение между цена и качество. Ако имате въпроси относно фризьорска количка или друг продукт, не се колебайте да се свържете с нас по телефон или ни пишете чрез контактната форма. 

Може да ни посетите и на място в магазина на адрес гр. София, бул. Симеоновско шосе 9. Там ще можете да видите на живо избрания от вас артикул.
Фризьорска количка - Модел 150 Фризьорска количка - Модел 150
Изчерпан
..
109.00лв.
Без данък:109.00лв.
..
189.00лв.
Без данък:189.00лв.
Фризьорска количка - Модел 150A Фризьорска количка - Модел 150A
Изчерпан
..
129.00лв.
Без данък:129.00лв.
..
180.00лв.
Без данък:180.00лв.
Фризьорска количка с 5 чекмеджета - Модел А108 Фризьорска количка с 5 чекмеджета - Модел А108
-4 %
..
109.00лв.
Без данък:109.00лв.
Фризьорска количка с 4 чекмеджета - Модел 305 Фризьорска количка с 4 чекмеджета - Модел 305
-24 %
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.