• Ултразвук с Електрическа игла – Модел MX-138

Ултразвук с Електрическа игла – Модел MX-138

Удобен и качествен козметичен уред, предлагащ една от най-популярните и доказали се процедури с ултразвук. Моделът се предлага с електрическа игла за премахване на петна, както и с два накрайника за ултразвукови процедури. Компактен и стилен, уредът притежава лесен за работа панел, с който да се регулират желаните настройки. 

Ултразвуковите терапии безболезнено и ефективно почистват кожата, подобряват естественото й състояние и вид. По време на процедурите се създава усещането за микромасаж, който премахва натрупаните мъртви клетки без да уврежда новите. С модел MX-138 безпроблемно могат да се инфилтрират в кожата всякакви козметични разтвори, заради което терапиите спомагат за лечението на различни кожни проблеми и заболявания: акне, комедони и др.  Методът активира обмяната на веществата, стимулира производството на колаген и еластинови фибри. След процедурите кожата е подмладена, тонизирана, бръчките са редуцирани, сенките под очите намаляват. 

Чрез електрическата игла, предлагана с модел MX-138, ефективно се премахват несъвършенствата и белезите по кожата. Подходяща е за изчистване на петна, лунички и различни пигментни образувания. 


Произведено в Китай


Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Ултразвук с Електрическа игла – Модел MX-138

  • Код на продукта : MX-138
  • Наличност : В наличност
  • 220,00лв.