Меню
Вашата количка

Професионален козметичен уред - Дарсонвал RU-808

Професионален козметичен уред - Дарсонвал RU-808
Професионален козметичен уред - Дарсонвал RU-808
Професионален козметичен уред - Дарсонвал RU-808
Професионален козметичен уред - Дарсонвал RU-808
Изчерпан
Професионален козметичен уред - Дарсонвал RU-808
Професионален козметичен уред - Дарсонвал RU-808
Професионален козметичен уред - Дарсонвал RU-808
Професионален козметичен уред - Дарсонвал RU-808
Професионален козметичен уред - Дарсонвал RU-808
199.00лв.
Без данък: 199.00лв.

Професионален козметичен уред - Дарсонвал RU-808

Дарсонвализацията е ефективен и утвърден съвременен козметичен метод, който спомага за подобряване вида на кожата. Терапията използва високочестотен импулсен ток, който навлиза дълбоко в подкожното пространство. По този начин се активират редица процеси: засилва се притокът на кръв, обмяната на веществата се ускорява, подобрява се еластичността на кожата и дейността на мастните жлези. Променливите токови вибрации произвеждат озон, който от своя страна има антибактериално действие. Това прави методът подходящ за лечение на инфекции, раздразнения и заболявания на бактериална основа. След процедурите кожата е екфолирана и почистена, има здрав и свеж вид, бръчките са намалели.

Професионален козметичен уред - Дарсонвал RU-808 е с изчистен дизайн и визия, лесен за работа. Оборудван е с накрайник и три стъклени електрода с различна форма.

Напрежение: 220 V ~ 50/60Hz

Мощност: 100 W


Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Дарсонвал – модел RU-808

 

Действие:

Процедурите с Дарсонвал са ефикасни при лечение на различни кожни заболявания и най-вече акне. В основата на този тип терапия стои действието на високочестотният електрически импулс. При контакт с кожата, той прониква в дълбоките й слоеве и геренерира топлинна енергия, която оказва редица благоприятния въздействия. Ускорява кръвообращението, успокоява нервните окончания, стимулира обмяната на веществата, спомага за освобождаването от токсините и замърсяванията. Освен всичко това, под влиянието на електрическият импулс и генерираната от него топлина, пропускливостта на кожата се увеличава, с което значително се повишава степентта на усвояемост на активните съставки в козметичните разтвори, използвани при процедура. Процедурата спомага да се редуцира излишния себум, оказва антибактериално действие и спомага за възстановяването на кожата.

 

Употреба:

1.Почистете кожата. Изберете накрайник, според зоната, която ще обработвате. Накрайник „гъба“ се използва за по-големи зони като чело, шия и тн.; накрайник „лъжичка“ е подходящ за средно големи зони; накрайник „сферичка“ се употребява за малки зони. Монтирайте стъкления проводник към накрайника.

2.Свържете към захранването. Свържете накрайника към уреда.

3.Преди да започнете манипулацията, проверете интензитета, като докоснете кожата със стъкления проводник. Ако интензитета е прекалено висок или нисък, настройте до необходимата степен. Винаги започвайте настройката на интензитета от ниско към високо, като увеличавате постепенно в съотвествие с поносимостта на кожата.

5.Започнете манипулацията от челото, третирайте с кръгообразни движения и бавно преминавайте към останалата част на лицето. Средното времетраене на процедура трябва да е около 5 минути. Ако кожата е прекалено суха или чувствителна, редуцирайте интензитета и  времето за процедура. При мазна кожа се прилага по-висок интензитет, както и по-дълго време за процедура.

6.След приключване на работа, изключете уреда, след което изключете от захранването.Методи на работа:

*Директно третиране

Директен масаж на кожата посредством стъкления електод. Съобразете интензитета с типа кожа. Третирайте с кръгообразни движения за около 5 минути (съобразете времето с типа кожа). Стъкленият електрод свети в синьо-лилаво, генерирайки електрически импулс и вибрация. Освободения при процеса озон унищожава бактериите, а топлинна енергия ускорява циркулацията на кръвта, активира клетките и тъканта, засилва обмяната на веществата и спомага за по-сктивния синтез на колаген.

*Точково третиране

Осъществява се с еднократни допирания на електрода до кожата.При този метод стъкленият електрод присветва при допир с кожата. Работи се за унищожаване на бактериите, успокояване на възпаления и лечение на акне. Средно времетраене на процедурата: около 30 мин (съобразете с типа на кожата и поносимостта й към импулса).

 

ВАЖНО!

*При работа по първия метод е важно кожата да бъде идеално почистена преди процедура, за да може електродът да се плъзга гладко и безпрепятствено.

*Присветването на електрода при точково допиране може да стресне клиента, което да доведе до резки и неочаквани движения от негова страна. За да избегнете това е препоръчително да  го осведомите предварително как протича процедурата и как работи електрода.

 

*Винаги настройвайте времето и интензитета при процедура съобразно поносимостта на клиента и типа/чувствителността на кожата му. При суха или чувствителна кожа, редуцирайте интензитета и  времето за процедура. При мазна кожа се прилага по-висок интензитет, както и по-дълго време за процедура.

*Преди процедура всички бижута и аксесоари трябва да бъдат премахнати, особено ако са метални.

*Подържайте накрайника и електродите чисти и дезинфетирани. Почиствайте и стерилизирайте електродите след всяка употреба.

*Не докосвайте частта, където електрода е свързан с накрайника, когато уредът работи.

*При третиране, избягвайте прекалена близост до окото.

 

ДА НЕ СЕ ПРИЛАГА ПРИ ПРЕКАЛЕНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ НА КОЖАТА; ПРИ НАЛИЧИЕ НА ЗАБОЛЯВАНЕ НА КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ; ПРИ НАЛИЧИЕ НА КОЖНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ!

Уредът е с 1 година гаранция. Тя НЕ важи за аксесоарите и накрайниците.

Гаранцията не важи в следните случаи:

*Ако уредът е бил разглабян и/или поправян, променян, модифициран и тн.

*Ато повредата е вследствие на неправилна подръжка

*Ако повредата е вследствие на удар или изпускане.

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.