• Професионален козметичен апарат - Ултразвук и Кавитация 43

Професионален козметичен апарат - Ултразвук и Кавитация 43

Практичен и удобен за употреба козметичен уред, оборудван с 3 накрайника за прилагане на кавитация и процедури с ултразвук.

*Ултразвук – при процедурата се генерират ултразвукови вибрации, които проникват в подкожните слоеве и осигуряват микромасаж на клетките и тъканта. Заедно с топлинният ефект, предизвикан от тяхното действие, ултразвуковите вибрации спомагат  да се подобри обмяната на веществата и циркулацията  на кръвта, стимулира се генерирането на „нов“ колаген, с което се възвръща еластичността на кожата. Подобрява се и дейността на лимфната система.

-кожата се стяга, тена се изравнява, фините бръчки се изглаждат, кожата става сияйна и гладка.

*Кавитация – процедурата действа  чрез  нискочестотни ултразвукови вълни, които проникват и достигат директно в мастната тъкан. Там те образуват  микромехурчета, които под въздействието на вибрациите от  ултразвуковите вълни  се пръсват, с което нарушават мембраната на мастните клетки и освобождават натрупаната течност в тях.  С този процес  мазнините се преобразуват в течност, благодарение на което те могат да изведени от тялото по естествен път, чрез отделителната и лимфната система.

 

Техническа информация:

*220V/50Hz

*75W

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Професионален козметичен апарат - Ултразвук и Кавитация 43

  • Код на продукта : 43
  • Наличност : В наличност
  • 880,00лв.