Меню
Вашата количка

Преносима ултразвукова златна лъжичка 070G

Преносима ултразвукова златна лъжичка 070G
Преносима ултразвукова златна лъжичка 070G
128.00лв.
Без данък: 128.00лв.

Преносима ултразвукова златна лъжичка 070G

Представяме на вашето внимание един иновативен иизключително ефикасен уред, който в последните години се превърна в неотмененкомпонент на козметичното оборудване във всеки салон - ултразвукова златналъжичка. Ултразвуковите уреди са предпочитано средство за прилагане наподмладяващи процедури, тъй като действат неинвазивно, безболезнено и неизискват дълъг период на възстановяване. А в допълнени на това, ултразвуковататерапия има изключително ефикасно действие. Ултразвуковите вълни иматспособността да проникват в най-дълбoките подкожни слоеве. Така инфилтрацията на лечебни разтвори,почистването и подхранването на кожата се осъществява в пъти по резултатносравнено с много други методи.

Ултразвукова златна лъжичка 070G предлага високоефикасно действие,съчетаващо 4 функции: почистване, микромасаж, подхранване и лифтинг. Всяка отфункциите оказва своето облагородяващо действие с помощна на комбинирания ефектна галваниката, електроимпулсната терапия и термичната енергия, генерирана повреме на процедура.

Ефекти:

-ефикасноинфилтрираните лечебни, хранителни и хидратиращи вещества от козметичнитеразтвори, спомагат за подмладяването на кожата и подобряването на нейнотоздраве.

-изглаждат се фините бръчки, подобрява се еластичността

-дълбоко почистване, тонизиране и освежаване на кожата

- изглажда фините бръчки

Техническа информация:

- DC9V 1000 mA

- 5W

- Размер: 26 см /17 cм / 7см

- Вибрация: 5 (степени)

Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Ултразвукова златна лъжичка 070G

 

Начин на употреба

За да включите уреда натиснете бутона продължително (около 2 секунди) бутон (В). За да изключите натиснете отново бутон (В) и задръжте, докато уредът не се изключи.

За да настроите интензитета натиснете повторно бутон (В), за да влезнете в режим настройка на интензитета. С всяко натискане увеличавате интензитета, а светлинният индикатор посочва коя от петте степени на интензитет сте избрали в момента

*Избор на режим на работа – натиснете бутон MODE (G) и изберете една от четирите функции. Светлинният индикатор ще премигва, показвайки кой режим сте избрали. За да заключите избраната позиция натиснете MODE (G)  и задръжте за 2 секунди.

*Режим Почистване – натиснете бутон MODE (G)  и изберете (С) почистване. За да настроите интензитета, натиснете  бутон (В) и изберете желаната степен.

*Режим Масаж/Вибрации – натиснете бутон MODE (G)  и изберете (D) почистване. За да настроите  интензитета, натиснете повторно бутон (В) и изберете желаната степен.

*Режим Подхранване – натиснете бутон MODE (G)  и изберете (Е) почистване. За да настроите  интензитета, натиснете повторно бутон (В) и изберете желаната степен.

*Режим Лифтинг – натиснете бутон MODE (G)  и изберете (F) почистване. За да настроите интензитета, натиснете повторно бутон (В) и изберете желаната степен.

 

Четири етапа на терапията:

1.Почистване: въвеждане на положителни йони + микровълнови вибрации

Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата. Микро вибрациите повишават кръвообращението и в същото време порите се почистват от натрупаните замърсявания. В резултат кожата остава дишаща, а нейната пропускливост е повишена, благодарение на което абсорбацията на подхранващи вещества е много по-ефикасна Препоръчително времето за третиране: 5-10 минути. 

2.Масаж: микро ток + топлинна пенетрация + микровълнови вибрации.

Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата.Чрез микро вибрациите се осъществява лек и стимулиращ масаж, който в съчетание с ефекта на топлината подобрява кръвообращението и стимулира обмяната на веществата

3.Подхранване: въвеждане на аниони + топлинна пенетрация

Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата. С помощта на положителните йони в кожата се инфилтрират подхранващите продукти, а топлинният ефект подобрява кръвообращението и абсорбиращите функции на дермата. Кожата се хидратира, става по-гладка и сияйна.

4.Лифтинг: микро ток + микровълнови вибрации

Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата.

Процедурата помага за изглаждане на бръчки и повдигане на кожата. Микро вибрациите оказват стимулиращо действие и в резултат активират клетките, отстраняват задържаната влага, подобряват еластичността и стягат.

 

Важно!

*Спрете процедурата незабавно ако вие или клиентът усетите дискомфорт или не се чувствате добре.

*Йонизиращата глава е изработена от титаниева сплав и бронзово покритие. Не използвайте, ако сте чувствителни към метал. При поява на зачервяване или друг вид нежелана реакция, прекратете процедурата.

*Не използвайте при тежки кожни заболявания, бременност или сърдечни заболявания.

 

Техническа информация:

*DC9V 1000 mA

*5W

*Размер: 26 см /17 cм / 7см

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.