• Преносима ултразвукова златна лъжичка 070G

Преносима ултразвукова златна лъжичка 070G

Представяме на вашето внимание един иновативен и изключително ефикасен уред, който в последните години се превърна в неотменен компонент на козметичното оборудване във всеки салон - ултразвукова златна лъжичка. Ултразвуковите уреди са предпочитано средство за прилагане на подмладяващи процедури, тъй като действат неинвазивно, безболезнено и не изискват дълъг период на възстановяване. А в допълнени на това, ултразвуковата терапия има изключително ефикасно действие. Ултразвуковите вълни имат способността да проникват в най-дълбoките подкожни слоеве. Така инфилтрацията на лечебни разтвори, почистването и подхранването на кожата се осъществява в пъти по резултатно сравнено с много други методи.

Ултразвукова златна лъжичка 070G предлага високоефикасно действие, съчетаващо 4 функции: почистване, микромасаж, подхранване и лифтинг. Всяка от функциите оказва своето облагородяващо действие с помощна на комбинирания ефект на галваниката, електроимпулсната терапия и термичната енергия, генерирана по време на процедура.

Ефекти:

-ефикасно инфилтрираните лечебни, хранителни и хидратиращи вещества от козметичните разтвори, спомагат за подмладяването на кожата и подобряването на нейното здраве.

-изглаждат се фините бръчки, подобрява се еластичността

-дълбоко почистване, тонизиране и освежаване на кожата

- изглажда фините бръчки

 

Техническа информация:

*DC9V 1000 mA

*5W

*Размер: 26 см /17 cм / 7см

*Вибрация: 5 (степени)

 

Произведено в Китай

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Преносима ултразвукова златна лъжичка 070G

  • Код на продукта : 070G
  • Наличност : В наличност
  • 128,00лв.