Меню
Вашата количка

Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1

Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1
Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1
Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1
Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1
Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1
Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1
Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1
Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1
Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1
Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1
Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1
Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1
Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1
1,410.00лв.
Без данък: 1,410.00лв.

Мултифункционална Безиглена Мезотерапия - модел MX-M1

Компактен и лесен за работа професионален козметичен уред, който съчетава 6 от най-резултатните съвременни процедури. Тази комбинация прави модела един от най-желаните и търсени. Мултифункционална Безиглена Мезотерапия - модел MX-M1 е перфектната съвкупност от инструменти за подмладяване, стягане и възстановяване на кожата.

Функциите, които изпълнява модела са:

- Терапия за околоочен контур - изчиства и подмладява кожата около очите

- Безиглена Мезотерапия - изключително ефективна терапия лечение на акне, бръчки, проблемна и мазна кожа. Успешно се справя с мазнините, целулита и др.

- RF терапия - възстановява здравия вид на кожата. Тя става по-тонизирана, еластична и сияйна.

- Спрей кислородна и хидротерапия - Методът спомага за по-доброто достигане на кислород до клетките, което прави кожата хидратирана и освежена.

- Криотерапия - облекчава и предотвратява зачервяванията. Методът е изключително ефективен за затваряне на порите, след което кожата изглежда гладка и мека.

- Лифтинг - процедурата успешно се коригира отпусната и уморена кожа. След терапията придобива жизнен и свеж младежки вид, коригира бръчиците и заличава следите от умора около очите.

Модел MX-M1 се предлага с накрайници за всяка една терапия:

- Накрайник „лъжичка“ терапия на околоочен контур

- Накрайник за мезотерапия проводник

- Накрайник за мезотерапия „пистолет“

- RF накрайник

- Спрей накрайник за кислородна терапия

- Накрайник за криотерапия

- Накрайник за лифтинг

Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ – МОДЕЛ MX-M1


5D Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1 е уред, предназначен за прилагане на подмладяващи терапии. Процедурите с него са подходящи при възраст 30+, когато кожата започва да изисква по-интензивна и специализирана грижа. Основен фокус на голяма част от процедурите е възвръщане и запазване младежкия вид на кожата, изглаждане на фините бръчки, стягане и повдигане, подобрение на контура.

Комбинацията от функции, която моделът предлага го нарежда сред най-популярните и практични решения за оборудване на козметични салони, които искат да предложат най-добрата подмладяваща грижа.


Функции:

*Уредът съчетава ефикасна радиочестотна технология за стягане на кожата (RF), криотерапия (студен чук), микродермабразио, спрей кислородна и хидро терапия, вакуум,  безиглена мезотерапия, терапия за околоочен контур, лифтинг.

*Процедурите с уреда стимулират по-активния синтез на нов колаген, благодарение на което значително се подобряват и повишават еластичността и здравината на кожата. Засилват се нейните регенеративни функции, фините бръчки са изгладени.

*Спрей кислородната и хидро терапия спомага за насищането на клетките с пресен кислород и хидратирането на кожата в дълбочина. Дишането на кожата се подобрява, клетките се активизират, ускорява се обмяната на веществата. Като резултат от терапията, могат да се наблюдават също: подобрение на тена; възвръщане на младежкия вид; заздравена, хидратирана и мека кожа.

*Чрез терапиите, основаващи се на действието на електрически импулс (мезотерапия, лифтинг, терапия за очи с лъжичка), се подобрява естествения синтез на колаген, кожата се стяга, фините бръчки се изглаждат.

*Функция вакуум със стъклени накрайници за лице, е ефикасен метод за почистване на кожата. Действието на вакуума ускорява циркулацията на кръвта, оказва дренажен ефект, подобрява функцията на лимфната система.


Накрайници:

*Пистолет за спрей кислородна и хидро терапия - посредством него, под високо налягане в кожата се впръскат вода, кислород,  хидратиращи и подхранващи субстанции


*Стъклени накрайници за вакуум – за дълбоко почистване на пори, наслоени замърсявания и др.

Електродни накрайници

1. Накрайник електрод – поставя се в ръката на клиента, за да се затвори веригата. Използва се с накрайници 2, 3, 4.

2. Електродна лъжичка за околоочен контур – стимулира и заздравява тъканта в зоната на очите, ускорява циркулацията на кръвта и обмяната на веществата,  повишава еластичността на кожата, изглажда фините бръчки, елиминира умората, спомага за редуциране на торбичките и подпухналостта.

3. Накрайник за лифтинг – изглажда бръчките, стяга и повдига кожата, спомага за редуциране на двойната брадичка, стяга кожата и намалява бръчките  в областта на очите, спомага за елиминиране на торбичките под очите.

4. Накрайници за Мезотерапия – процедурата спомага ефикасното и дълбоко инфилтриране на мезококтейли. Те представляват специализирани козметични и лечебни разтвори с различно предназначение, подготвени за специфичните нужди на всеки клиент. Действието на мезококтейлите може да е насочено към лечение на кожни заболявания, подмладяване, хидратиране, подхранване и др.  При процедурата се използва метод на инфилтрация, който позволява активните съставки в тези коктейли да бъдат усвоени максимално пълно. Под действието на електродния накрайник, пропускливостта на кожата  и клетъчната мембрана се увеличава, аквапорините се отварят. Благодарение на това, абсорбцията на активните вещества от клетката  се осъществява  много по-ефикасно и бързо.*RF накрайник – радиочестотният лифтинг е изключително ефикасна процедура, която спомага за подмладяване и заздравяване на кожата. Радиочестотните вълни, генерирани от накрайника, достигат дълбоките слоеве на кожата, където се трансформират в топлинна енергия. Топлинната енергия стимулира регенериращите функции на кожата, подсилва тъканта, ускорява естествения синтез на повече колаген. Ефектът е по-стегната, повдигната и здрава кожа.  Видимо подмладена!*Студен чук/Криотерапия – Успокоява и  тонизира кожата. Има стягащ ефект. Спомага за свиване на порите и успокоява зачервяванията и раздразненията.


Терапията с уреда се препоръчва при:

*Мазна кожа и разширени пори
-насърчава синтеза на кератин, почиства кожата, активира клетките, стяга кожата и избистря тена

*Кожа с проблемен или неравномерен тен
-стимулира кръвообращението, ускорява доставката на хранителни вещества и кислород до клетките

*Зряла  и/или отпусната кожа; суха кожа; за изглаждане на фини линии и бръчки
-лифтинг ефект, повдига и стяга кожата, подобрява хидратацията, стимулира регенерацията на клетките, насърчава синтеза на колаген, възвръща сиянието и младостта на кожата.

*Тъмни кръгове, торбички и бръчки в зоната на околоочния контур


Работен панел:
1.Настройка на интензитета за RF
2.Избор на работен режим
3.Настройка на интензитета за функциите с електрически импулс
4.Настройка на време за процедура
5.Бутон за Старт и Пауза на процедурата
*Настройка за интензитет за накрайник Студен чук.

1.Вакуум
2.Спрей
3.Настройка на интензитета за Спрей
4.Бутон за включване/изключване на Вакуум и Спрей
5.Вход за захранващ кабел
6. Бутон за включване/изключване на уреда
7.Вход за накрайник – електрод за Мезотерапия
8.Вход за накрайник – пистолет  за Мезотерапия
9.Вход за накрайник Електродна лъжичка
10.Вход за накрайник за лифтинг
11.Вход за накрайник Студен чук
12.Вход за RF накрайник


Поддръжка на уреда:

*Съхранявайте на сухо и проветриво място. Пазете от всякакъв допир до вода или влажна повърхност. Не разливайте вода върху уреда.

*Пазете от изпускане или удар.

*Уредът работи с компютърен чип. Моля, съхранявайте и използвайте на достатъчна дистанция от източници на радиочестотна и електромагнитна енергия (като микровълнови фурни, сешоари и др.). Ако уредът се намира в близост до подобни източници, може да възникнат смущения, например: внезапно спиране на уреда по време на работа, премигане на дисплея и др. Ако това се случи, моля при възможност отдалечете уреда и/или рестартирайте като изключите и включите отново.

*Моля, редовно почиствайте повърхността на уреда с подходящ препарат. Не използвайте препарат на киселинна или алкална основа.

*Редовно почиствайте и поддържайте уреда и аксесоарите. При почистване, не допускайте вода или други течности да попаднат във вътрешността на уреда, тъй като това би могло да го увреди.

*Ако уредът е извън употреба за продължителен период от време, покрийте го с прахо – и водоустойчив материал. Препоръчва се да включвате уреда поне веднъж на 15 дни, оставяйки го да работи за около час, за да избегнете амортизиране на компонентите му.

*Накрайниците на уреда са чупливи и деликатни. Бъдете внимателни при работа с тях. Не дръжте накрайниците за кабела – това може да разхлаби връзките и да предизвика късо съединения.

*След всяка употреба почиствайте накрайниците с подходящ препарат, след което ги подсушавайте. При почистване, не допускайте попадане на вода или други течности във вътрешността на накрайниците.

*След приключване на всяка процедура, изключвайте накрайниците, като зададете интензитет 0.

*При изчерпване на козметичният продукт в накрайника за спрей процедури, налейте чиста вода в резервоарчето. Тя ще отмие остатъците от козметичният продукт и ще спомогне изпръскването им.

*След приключване на работа с Вакуум и Спрей функциите, моля изключете ги, посредством бутона, предназначен за тях.


Процедурите с уреда да НЕ СЕ прилагат при:
-наранявания по кожата
-хора, страдащи от епилепсия
-хора със сърдечни заболявания
-хора с пейстмейкър
-хора с ракови заболявания
-хора, страдащи от заразни кожни или други заболявания
-бременни
-хора, преминали сериозни операции
-хора, страдащи от диабет
-наличие на метални импланти


Техническа информация:
Волтаж : 110V / 220V
Мощност: 80W
Размер с опаковка: 44 x 45 x 29 cm
Тегло:  8 KG

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.