Козметичен уред 3 в 1 Диамантено Микродермабразио - модел MX-M2b

3 функции в един изключително практичен и удобен козметичен уред - Диамантено Микродермабразио - модел MX-M2b. Апаратът е перфектното решение, с което ще спестите средства и работно място. Съчетава едни от най-предпочитаните процедури: ултразвук, терапия с топъл студен чук и диамантено микреодермабразио.  Работният панел е оборудван с всички необходими канали за отделните процедури, както и с дисплей за контрол на време, интензитет и др. 

Ултразвук – една от най-ефективните и безболезнени терапии за подмладяване, стягане и почистване на кожата. Под влияние на ултразвуковите вълни, нежно се масажира кожата, в следствие на което пропускливостта на клетките се повишава. Това прави възможно инфилтрирането на всякакви лечебни вещества и разтвори. Ултразвук терапиите са подходящи и за справяне с целулита и подкожните мазнини. 

Терапия с топъл студен чук – Спомага за дълбокото почистване на кожата, прави я мека, стегната и тонизирана. Терапиите с топъл чук отварят порите, което прави лесно достигането на козметични билки и разтвори. Процедурите  със студен чук са подходящи при зачервена, чувствителна и раздразнена кожа. Методът охлажда, успокоява и възвръща еластичността и блясъка на кожата. 

Диамантено микродермабразио – ефективен и безболезнен метод, който ексфолира и почиства. Чрез апликатора с диамантен връх се премахват наслоените с времето мъртви клетки, които пречат на епидермиса да получава необходимото количество кислород. След терапиите порите се отпушват, мъртвите клетки са отстранени, спомагат за изчистването на петна, стрии, кожата е по-млада, тонизирана и мека. 

Произведено в Китай


Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Козметичен уред 3 в 1 Диамантено Микродермабразио - модел MX-M2b

  • Код на продукта : MX-M2b
  • Наличност : В наличност
  • 1 210,00лв.