Меню
Вашата количка

Козметичен уред 2в1 – Ултразвук + Мезотерапия 8803

Козметичен уред 2в1 – Ултразвук + Мезотерапия 8803
Козметичен уред 2в1 – Ултразвук + Мезотерапия 8803
1,290.00лв.
Без данък: 1,290.00лв.

Козметичен уред 2в1 - Ултразвук + Мезотерапия 8803

Козметичен уред, комбиниращ две функции за прилагане на Ултразвук и Мезотерапия. Това изключително практично съчетание позволява да извършвате подмладяваща и лечебна терапия с висока резултатност. В същото време ви спестява място и средства.

Моделът, който ви предлагаме се отличава с компактен и модерен дизайн. Оборудван с удобен работен панел и дигитални бутони, благодарение на които може да задавате бързо и лесно необходимите за процедура настройки. Апаратът разполага с 3 накрайника за мезотерапия и 2 за ултразвук. Те се свързват към съответните входове в предната част на уреда.

Мезотерапия: Това е процедура за ефикасно инфилтриране на козметични разтвори и лечебни коктейли с различно предназначение. Мезотерапията се осъществява посредством третиране със специализирани накрайници, които генерират електрически импулси. Те предизвикват два процеса познати като:

- Електроосмоза - при който посредством силата на взаимно отблъскващите се електрически заряди е възможно дълбокото проникване в кожата

- Електропорация - електрическите вибрации образуват микроотворчета в структурата на липидните клетки, бладорение на което пропускливостта на кожата се увеличава значително и неусвоените хидрофилни молекули се усвояват от клетките.

Ефектът от тези процеси прави възможна ефективната почти пълна абсорбция на активните вещества в козметичните разтвори. Така, инфилтрирани в средния слой на кожата, те освобождават своя ефект, действайки в различни насоки. Лечение на кожни заболявания, дълбока хидратация, подхранване, забавяне стареенето, стимулиране производството на колаген, стягане на кожата, подобряване на контура, изглаждане на фините бръчки, са само част от ползите, които има мезотерапията.

Ултразвук: В основата на тази процедура стои ефекта на високочестотните ултразвукови вибрации. Тяхното действие има редица благоприятни въздействия за кожата. Те осигуряват микромасаж на тъканта, който активизира клетките и тонизира кожата. Действат стимулиращо за кръвообращението и обмяната на веществата.

Процедурата с ултразвук, както и мезотерапията спомага да се увеличи пропускливостта на кожата, за по-ефективно усвояване на козметичните продукти.

Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.