Меню
Вашата количка

Ултразвукова кавитация модел 41

Ултразвукова кавитация модел 41
Ултразвукова кавитация модел 41
Ултразвукова кавитация модел 41
Изчерпан
Ултразвукова кавитация модел 41
Ултразвукова кавитация модел 41
Ултразвукова кавитация модел 41
Ултразвукова кавитация модел 41
550.00лв.
Без данък: 550.00лв.

Ултразвукова кавитация модел 41

Ултразвуковата кавитация е един от най-предпочитаните методи при борбата с „портокаловата“ кожа и излишните килограми. Процедурата е високоефективна при премахване на излишните мастни натрупвания и целулита. Тя се основава на иновативна технология, използваща нискочестотни ултразвукови вълни. Те се генерират от специалния накрайник, с който е оборудван уреда. При третиране на определена зона от тялото, ултразвуковите вълни проникват и достигат директно в мастната тъкан. Там те образуват микромехурчета, които под въздействието на вибрациите от ултразвуковите вълни се пръсват, с което нарушават мембраната на мастните клетки и освобождават натрупаната течност в тях. С този процес мазнините се преобразуват в течност, благодарение на което те могат да изведени от тялото по естествен път, чрез отделителната и лимфната система.

Техническа информация:

- Волтаж: 220V/240V

- Честота: 50/60Hz

- Мощност: 80W

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Преносим козметичен уред  - Ултразвукова Кавитация  41

*Преди употреба прочетете инструкциите

*Дръжте уреда далеч от вода.

*Процедурата с уреда да не се прилага на бременни жени;  хора с епилепсия, пейсмейкър или други  сериозни заболявания; както и пациенти  с инфекция на зоната, която ще бъде третирана.

*Разглабянето и сглабянето на уреда да се извършва от специалист.

*Почиствайте уреда и накрайниците след  всяка употреба

 

Действие

Ултразвуковата кавитация използва модерна технология, за да предложи ефикасно действие в борбата с мастните натрупвания и целулита.

 Уредът работи с нискочестотни ултразвукови вълни, които преминават през кожата, прониквайки директно в мастната тъкан. Те разбиват мастните натрупвания като образуват микроскопични мехурчета, които при своето пръсване унищожават мембраната на мастните клетки, освобождавайки натрупаната течност в тях.

По този начин мазнините се трансформират в течност, която по-естествен път се извежда от тялото (чрез лимфната и отделителната система). При този процес триглицеридите се преобразуват в глицерин, който се изхвърля от тялото или се използва от него като допълнителен енергиен заряд.


Употреба:

Свържете в захранването

Нанесете подходящ козметичен продукт върху кожата

Включете уреда и натиснете Старт

Настройте интензитета, като се съобразявате с нуждите на пациента и зоната, която ще бъде третирана. Интензитета не трябва да бъде прекалено слаб или прекалено силен.

Ниво на интензитет 4-8 се препоръчва за областта на ръцете.

Ниво на интензитет 6-9 се препоръчва за областта на талията и ръцете.

 

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.