• Професионален козметичен комбайн – Модел 8800KB

Професионален козметичен комбайн – Модел 8800KB


Функционален козметичен комбайн, отличаващ се с практичност, качество и компактност. 

Модел 8800KB включва 7 от най-търсените и актуални функции в козметиката: 

*Ултразвук –  методът използва ултразвуковите вълни, за да проникне в дълбочина  и да масажира клетките. По този начин спомага за обмяната на веществата, стимулира метаболизма и подобрява структурата на епидермиса.

*Микродермабразио – терапиите допринасят за отстраняване на натрупаните мъртви клетки от горния слой на кожата, замърсяванията и остатъците от грим и др. Имат съживяващ и освежаващ ефект върху кожата.

*Дарсонвал – процедурите се основават на преминаване на променлив високочестотен ток, който повишава активността на базалния слой на кожата. Терапиите имат антибактериално действие, ограничават омазняването на кожата, подобряват притока на кръв и обмяната на веществата. 

*Вакуум и Спрей – вакуум процедурите спомагат за почистването и тонизирането на кожата. Те изсмукват наслоените замърсявания и действат положително при лечението на акне, пъпки, комедони, черни точки и др. 

Спреят допълва и подпомага цялостното почистване на епидермиса, действа успокояващо и охлаждащо. Спомага за почистването на порите и има противовъзпалителен ефект.

*Пароозонатор – терапиите с уреда помагат за отпускане и омекотяване на кожата, отваряне на порите, засилват циркулацията на кръв и др. 

*Лама Лупа

*Терапия за гърди

Модел 8800KB е професионален козметичен уред с практичен дизайн. Оборудван с всички необходими накрайници за процедурите. Работният панел е дигитализиран. 


Произведено в Китай


Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Професионален козметичен комбайн – Модел 8800KB

  • Код на продукта : 8800KB
  • Наличност : В наличност
  • 2 011,00лв.