Меню
Вашата количка

Професионален козметичен комбайн – Модел 8800KB

Професионален козметичен комбайн – Модел 8800KB
Изчерпан
Професионален козметичен комбайн – Модел 8800KB
2,011.00лв.
Без данък: 2,011.00лв.

Професионален козметичен комбайн - Модел 8800KB

Функционален козметичен комбайн, отличаващ се с практичност, качество и компактност.

Модел 8800KB включва 7 от най-търсените и актуални функции в козметиката:

- Ултразвук - методът използва ултразвуковите вълни, за да проникне в дълбочина и да масажира клетките. По този начин спомага за обмяната на веществата, стимулира метаболизма и подобрява структурата на епидермиса.

- Микродермабразио - терапиите допринасят за отстраняване на натрупаните мъртви клетки от горния слой на кожата, замърсяванията и остатъците от грим и др. Имат съживяващ и освежаващ ефект върху кожата.

- Дарсонвал - процедурите се основават на преминаване на променлив високочестотен ток, който повишава активността на базалния слой на кожата. Терапиите имат антибактериално действие, ограничават омазняването на кожата, подобряват притока на кръв и обмяната на веществата.

- Вакуум и Спрей - вакуум процедурите спомагат за почистването и тонизирането на кожата. Те изсмукват наслоените замърсявания и действат положително при лечението на акне, пъпки, комедони, черни точки и др.

Спреят допълва и подпомага цялостното почистване на епидермиса, действа успокояващо и охлаждащо. Спомага за почистването на порите и има противовъзпалителен ефект.

- Пароозонатор - терапиите с уреда помагат за отпускане и омекотяване на кожата, отваряне на порите, засилват циркулацията на кръв и др.

- Лама Лупа

- Терапия за гърди

Модел 8800KB е професионален козметичен уред с практичен дизайн. Оборудван с всички необходими накрайници за процедурите. Работният панел е дигитализиран.

Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.