Меню
Вашата количка

Нагревател за парафин 248

Нагревател за парафин 248
Нагревател за парафин 248
Нагревател за парафин 248
Нагревател за парафин 248
-29 %
Нагревател за парафин 248
Нагревател за парафин 248
Нагревател за парафин 248
Нагревател за парафин 248
Нагревател за парафин 248
70.00лв.
99.00лв.
Без данък: 70.00лв.

С дефект по капака!

Нагревател за парафин с изчистен и удобен за работа дизайн.

Парафиновата терапия може да се прилага върху различни части от тялото, като най-често се третират ръцете, ходилата и лактите. Тя има редица полезни действия върху кожата, заради което става все по-известна.

Основните ефекти са:

- Хидратиране на кожата и възвръщане на нейната еластичност.

- Омекотяване и подхранване.

- Стимулират се регенеративните процеси в клетките.

- Успокоява се напрежението в мускулите и болките в ставите.

- Възстановява се водният баланс на кожата и се подобрява работата на потните и мастните жлези

- Стимулира се кръвообращението.

Нагревателят за парафин 248 е изключително лесен за употреба. За да подготвите парафина за процедурата, първо го разрежете на парчета и го поставете в металния контейнер. Включете уреда и изчакайте до пълното разтопяване на парафина. По желание може да добавите козметичен продукт или няколко капки етерично масло. Проверете дали температурата е подходяща и започнете процедурата.

Уредът разполага със защитен капак и предпазна решетка. Корпусът е направен от пластмаса, а контейнерът е метален. Има функция за регулиране на температурата, като може да се настройва до 70 градуса.

Технически данни:

350W; 220-240V; 50/60Hz

Размери: 38х27х20 см.

Произведено в КНР /Китайска Народна Република/.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Нагревател за парафин - Модел 248
Техническо ръководство 


Въведение
Парафиновата терапия има много благоприятни въздействие върху кожата. Тя я прочиства и овлажнява, като я прави много нежна и мека на допир. 
Процедурата с парафин може да премахне фините бръчици. Парафинът е богат на витамини, колаген и други полезни елементи за кожата. Парафиновата терапия може да се използва върху кожата на лицето, ръцете и краката.

Инструкции за употреба

•Поставете уреда на стабилна и топлоустойчива повърхност. Сложете парафина на малки парчета в уреда. Препоръчително е парафинът да бъде на малки парчета, защото това спомага по-лесното му разтопяване. 

•Включете уреда в захранващата мрежа и превключете копчето на позиция "MAX". Парафинът ще се разтопи за около 40-60 минути. След това върнете копчето в изходна позиция, уредът ще запази парафина разтопен. Температурата може да се регулира от 50°C до 65°C градуса. Преди да започнете процедурата, трябва много добре да почистите кожата. За да постигнете най-добри резултати, може да поставите овлажняващ лосион. 

•Преди да поставите ръката си в парафина, е желателно да проверите неговата температура. Може да поставите термометър в парафина или да сложите малко количество парафин на китката си. Ако температурата е прекалено висока, може да завъртите копчето в обратна посока, за да я намалите. 

•След като температурата е подходяща, потопете ръцете или краката си в парафина. Ако прилагате процедурата върху кожата на лицето, поставете парафина посредством четка. Трябва да нанесете около 5 слоя парафин върху кожата.

•За по-добри ефекти от процедурата, след като сте нанесли поне 5 слоя парафин, го покрийте с найлон (това може да бъде филио или найлонови ръкавици), след това поставете памучни ръкавици, чорапи или кърпа в зависимост от зоната, която третирате. 

•След около 20 минути, премахнете найлоновото фолио и почистете парафина от кожата.  

•След приключване на процедурата, изключете уреда от електрическата мрежа. 

Внимание: 
•Не прилагайте процедурата върху наранена кожа. 
•Не докосвайте дъното и страните на уреда, защото те са много горещи и могат да предизвикат изгаряния. 
•Веднага след като приключите процедурата с уреда, той трябва да бъде изключен от захранващата мрежа. 
•Ако захранващия кабел на уреда е повреден, не го включвайте в захранващата мрежа, а се обърнете към оторизиран сервиз за ремонт.

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.