Мултифункционален RF козметичен уред - Модел MX-F6

Професионален козметичен уред, който съчетава част от най-търсените и с доказано положително действие процедури за подмладяване, стягане на кожата, справяне с подкожните мазнини и целулита. Терапиите имат за цел да засилят метаболизма, да подобрят притока на кръв и да осигурят активен лимфен дренаж. 

Уредът предлага: Мултиполярен RF, Кавитация, Вакуум и Ултразвукова липосукция. 

RF процедурите имат за цел да повишат количествата на колаген и регенерацията на клетките. Терапиите използват радиочестотни вълни, които се преобразуват в топлина. Това води до засилване на кръвообращението и обмяната на веществата. Така методът спомага за разграждането на мазнините и справянето с целулита, кожата е жизнена и освежена. 

RF и ултразвук терапиите, съчетани заедно, предизвикват различни процеси, които оказват положително въздействие за намаляването на мастните натрупвания и бръчките. В основата на лечението са радиочестотните и ултразвуковите вълни, които  успяват да навлязат в подкожния слой и така да подобрят естественото състояние и вид на кожата. 

RF и Вакуум терапиите са предназначени за повдигане, заздравяване и подмладяване на кожата. 

Ултразвуковят метод успешно се прилага за освобождаване от излишните мазнини и нежелания целулит. Изключително безопасен и ефективен метод, който с времето е доказал своето благоприятно действие върху кожата.  

Произведено в Китай


Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Мултифункционален RF козметичен уред - Модел MX-F6

  • Код на продукта : MX-F6
  • Наличност : В наличност
  • 1 452,00лв.