Меню
Вашата количка

Мултифункционален козметичен комбайн - Модел RU-8208A

Мултифункционален козметичен комбайн - Модел RU-8208A
Изчерпан
Мултифункционален козметичен комбайн - Модел RU-8208A
1,850.00лв.
Без данък: 1,850.00лв.

Мултифункционален козметичен комбайн - Модел RU-8208A

Качествен професионален козметичен уред, лесен за употреба и със стилен дизайн. Съчетавайки 11 от основните козметични уреди, моделът е изгодно решение за всеки козметичен салон. Изключително компактен и лесно подвижен, апаратът се предлага с допълнителен рафт за аксесоари. Оборудван е с накрайници за всяка процедура, като накрайникът и бурканът за пароозонарор и лампа лупа са вградени към уреда. Притежава лесен за настройване на процедурите работен панел.

Функции:

- Дарсонвал

- Лампа Лупа

- Йонофореза

- Игла за премахване на петна

- Вакуум

- Озон

- Пароозонатор

- Лампа Ууд

- Ултразвук

- Спрей

- Четков пилинг

Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Професионален козметичен комбайн RU-8208A
Професионален комбиниран козметичен уред, предлагащ  практично съчетание от функции на основните козметични уреди. Моделът е идеално решение, ако  търсите изгоден вариант за обзавеждане на козметичен салон. Освен това спестява място, събирайки всички функции в един стилен и лесен за употреба дизайн. Настройките при процедури с накрайниците се задават от функционален работен панел. Накрайникът и бурканът за пароозонатор  и Лампа Лупата са вградени към уреда, а останалите накрайници се свързват към съответните обозначени входове. Към модела е добавена поставка с отделения за накрайниците, както и допълнителен рафт  за аксесоари.


ДАРСОНВАЛ
Дарсонвалът е ефикасен метод за борба с редица кожни заболявания, в това число и акне. Високочестотният импулс, който се генерира от уреда при процедура, прониква дълбоко в подкожния слой и оказват активизиращ микромасаж с топлинен ефект. В следствие на това се ускорява кръвообращението, подобрява се метаболизма и усвояването на хранителни вещества от клетките, подпомагат се детоксикиращите процеси в кожата.
Топлинният ефект от процедурата спомага и по-ефикасното инфилтриране на козметични и лечебни разтвори. Под неговото влияние пропускливостта на кожата се повишава и така активните вещества от разтворите проникват директно до клетките и биват успешно абсорбирани. Освен това, топлината спомага за отпускане на нервните окончания и мускулите, има антибактериално действие и спомага за лечение на различни кожни несъвършенства, като белези и др.*Употреба:

-Свържете в захранването. Свържете накрайника към уреда.
- Монтирайте избрания стъклен електрод към накрайника
-Натиснете бутона-превключвателя „Power“
-Натиснете бутон „Pause/Power“. Настройте време за процедура, посредством бутоните , намиращи се под дисплея за време. Настройте интензитет, посредством бутоните , намиращи се под дисплея „Дарсонвал“ (High Frequency).

*Методи на  работа:
-Директно третиране
Директен масаж на кожата посредством стъкления електод. Съобразете интензитета с типа кожа. Третирайте с кръгообразни движения за около 5 минути (съобразете времето с типа кожа). Стъкленият електрод свети в синьо-лилаво, генерирайки електрически импулс и вибрация. Освободения при процеса озон унищожава бактериите, а топлинна енергия ускорява циркулацията на кръвта, активира клетките и тъканта, засилва обмяната на веществата и спомага за по-сктивния синтез на колаген.
-Точково третиране
Осъществява се с еднократни допирания на електрода до кожата.При този метод стъкленият електрод присветва при допир с кожата. Работи се за унищожаване на бактериите, успокояване на възпаления и лечение на акне. Средно времетраене на процедурата: около 30 мин (съобразете с типа на кожата и поносимостта й към импулса).
ВАЖНО!

*При работа по първия метод е важно кожата да бъде идеално почистена преди процедура, за да може електродът да се плъзга гладко и безпрепятствено.
*Присветването на електрода при точково допиране може да стресне клиента, което да доведе до резки и неочаквани движения от негова страна. За да избегнете това е препоръчително да  го осведомите предварително как протича процедурата и как работи електрода.
*Винаги настройвайте времето и интензитета при процедура съобразно поносимостта на клиента и типа/чувствителността на кожата му. При суха или чувствителна кожа, редуцирайте интензитета и  времето за процедура. При мазна кожа се прилага по-висок интензитет, както и по-дълго време за процедура.
*Преди процедура всички бижута и аксесоари трябва да бъдат премахнати, особено ако са метални.
*Подържайте накрайника и електродите чисти и дезинфетирани. Почиствайте и стерилизирайте електродите след всяка употреба.
*Не докосвайте частта, където електрода е свързан с накрайника, когато уредът работи.
*При третиране, избягвайте прекалена близост до окото.

ДА НЕ СЕ ПРИЛАГА ПРИ ПРЕКАЛЕНА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ НА КОЖАТА; ПРИ НАЛИЧИЕ НА ЗАБОЛЯВАНЕ НА КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ; ПРИ НАЛИЧИЕ НА КОЖНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ!


ЙОНОФОРЕЗА
Използвайки принципът на взаимодействието на йоните, йонофорезата осигурява ефикасното инфилтриране и усвояване на активни подхранващи и лечебни съставки в клетките, спомагайки лечението на редица кожни заболявания. В същото време, действието на йонофореза оказва дълбоко почистващо и антибактериално действие.
Позитивните йони регулират киселинността, балансират функцията на нервната система, стимулират кръвообращението, допринасят за заздравяването на тъканта, действат противовъзпалително. Спомагат дълбокото инфилтриране на козметичните и лечебни разтвори.
Негативните йони регулират алкалността, стимулират нервните окончания, засилват притока на кръв до клетките. Терапията с негативни йони е подходяща за зряла или мазна кожа.
*Употреба:

-Свържете накрайника
-Подгответе кожата, като я обтриете с подходящ козметичен продукт нанесен въру памучен тампон
-Свържете към захранването и натиснете бутона за включване/изключване
- Настройте време за процедура, посредством бутоните , намиращи се под дисплея за време. Настройте интензитет, посредством бутоните , намиращи се под дисплея „Йонофореза“ (Galvanic).
-Задайте най-ниската степен на интензитет. Поставете накрайника-проводник в ръката на клиента.
-Изберете терапия с положителни или отрицателни йони. Когато работите в един от двата режима, елктродният накрайник в ръката на клента носи противотоложният заряд, а накрайникът, с който оперирате, заряда на режима.  Например, когато зададете режим положителни йони, накрайникът електрод е със заряд минус, а накрайникът ролер, със заряд плюс.
-Нанесете козметичният или лечебен разтвор.
-Настройте интензитета, съобразявайки се с чувствителността на кожата. Усещането от работата на уреда трябва да е в рамките на леко убождане.
Внимателно и бавно плъзгайте ролера по кожата за около 5-6минути.
-След приключване на работа, изключете от захранването. Не отмествайте ролера от кожата веднага, за да се избегне евентуален дискомфорт.
ВНИМАНИЕ:

*След процедура почистете накрайниците и подсушете. Съхранявайте на сухо място!
*Процедурата не се препоръчва при:
-бременни
-хора с прекалено чувствителна кожа
-при наличието на възпаления, рани, сериозни кожни заболявания
-дилатация на кръвоносните съдове
*Преди процедура, да се премахнат всякакъв вид метални бижута и аксесоари
*Процедурата да не се прилага при наличието на метален имплант.
*Да се има предвид, че процедурата влияе на киселинно-алкалният баланс. Съобразете  PH фактора на козметичните продукти с действието, което позитивните и негативните йони оказват върху киселинността и алкалността на организма. Например, когато работите с положителен заряд, ще се повиши киселинността за сметка на алкалността. И обратното, в режим на отрицателни йони, ще се повиши алкалността, за сметка на киселинността. Препоръчва се преди употреба да тествате козметичния продукт с ph индикаторна хартия.
*В режим на положителни йони, усещането за убождане при работа е по-силно, отколкото при процедура с отрицателни йони.
ПРЕМАХВАНЕ НА ПЕТНА

Посредством електрически импулс, уредът работи за подобряване на кръвообращението и стимулиране на обновяването на клетките и засилване  регенеративните функции на кожата. В резултат се заличават и избледняват различен тип кожни петна ( слънчеви, старчески и др.)
*Употреба:

-Свържете електрическата игла към съответния вход на уреда
-Свържете уреда към захранването и наситнете бутон-превключвателя
- Натиснете бутон Pause/Power. Настройте време за процедура, посредством бутоните , намиращи се под дисплея за време. Настройте интензитет, посредством бутоните , намиращи се под дисплея „Премахване на петна“ (Spot Remove).
-Третирайте
–След процедура нанасяйте продукт с антибактериално и успокояващо действие за около 2-3 дни.
ВАЖНО:
-При третиране, внимавайте за дистанцията между иглата и кожата. Не забивайте иглата прекалено дълбоко. Не третирайте едно място прекалено дълго реме.
-Ако процедурата не даде желания резултат при първото прилагане, изчакайте нужния оздравителен период и повторете. При втора процедура, внимавайте за дълбочината при която прониква иглата.
–След процедура, не изглагайте кожата на слънце.
–През оздравителния период, оставете кожата да се излющи сама. Не обелвайте – това може да доведе до възпаления или белези.
–Преди процедура десинфектирайте електрическата игла, както и зоната, която ще бъде третирана.


УЛТРАЗВУК
Терапията с ултразвукови вълни има доказано благоприятно действие за кожата. Под тяхно влияние се ускорява циркулацията на кръвта и обмяната на веществата. Генерираните при процедура механични вибрации оказват фин микромасаж , който стимулира клетките и тъканта. В допълнение, те произвеждат топлинна енергия, която спомага за по-активния синтез на колаген и ускорява процесите на регенерация на кожата.
Процедурите с Ултразвук са ефикасни и за повишаване пропускливостта на клетъчната мембрана. Това спомага успешното инфилтриране на различни лечебни и козметични разтвори и ефективното усвояване на активните вещества в тях. Ето защо процедурата дава много добри резултати при лечение на различни кожни заболявания, при третиране на несъвършенства и предотвратяване на преждевременното застаряване на кожата.

Употреба:
*Почистете и дезинфектирайте ултразвуковите накрайници.
*Почистете кожата. За дълбоко почистване и омекотяване може да приложите процедура с пара. Нанесете подходящ козметичен продукт.
*Свържете към захранването. Натиснете бутон Pause/Power. Настройте време за процедура, посредством бутоните , намиращи се под дисплея за време. Настройте интензитет, посредством бутоните , намиращи се под дисплея „Ултразвук“ (Ultrasound).
!!! При настройка на интензитета, започвайте винаги от най-ниската степен. За по-малки и деликатни зони, задавайте по-нисък интензитет (1-5), за по-големи и груби зони 5-10. Препоръчително време за процедура: 8-10 мин.
*Изберете подходящ накрайник за работа, съобразно зоната, която ще третирате.
*Третирайте внимателно с кръгообразни движения, стараейки се да обхванете цялостно и равномерно избрания участък. След приключване на манипулация отдръпнете накрайника и оставете козметичния продукт да попие.
*След процедура изключете уреда, почистете накрайниците. Съхранявайте накрайниците на сухо място.
ВАЖНО:
*Процедурата да НЕ се прилага при:
-хора със сърдечни нарушения  или заболявания, хора със заболявания на кръвоносната система, кръвоизливи и др., бременни
-хора с чернодробна недостатъчност, цироса, бъбречни нарушения и заболявания.
-наранявания или раздразнения
*Съхранявайте накрайниците чисти и сухи. Не използвайте вода при почистване. Използвайте дезинфектиращ продукт върху памучен тампон. Пазете накрайниците от изпускане, удар или сътресения.
*Не оставяйте накрайниците да работят, когато не оперирате с тях.
*При процедура, избягвайте контакт с очите и прекалена близост до околоочната зона.


ЧЕТКОВ ПИЛИНГ

Тази процедура е изключително ефикасна за почистване и ексфолиране на кожата
*Нежно почистване на кожата, отстраняване на мъртвите клетки и загрубелите участъци от повърхността на кожата
*Почиства порите
*Омекотява кожата и подобрява загрубелите участъци
*Спомага за по-интензивното разграждане на меланина
*Повишава еластичността на кожата
*Тонизира
*Подобрява и стимулира циркулацията на кръвта
*Изглажда кожата
*Подобрява тена
Употреба:

*Свържете към захранването.
*Свържете накрайника към уреда
*Натиснете бутон Pause/Power. Настройте време за процедура, посредством бутоните , намиращи се под дисплея за време. Настройте интензитет, посредством бутоните , намиращи се под дисплея „Четков пилинг“ (Brush).
*Изберете подходяща четка, съобразно целите на процедурата и зоната, която ще третирате
*Натиснете бутона за включване на Четков пилинг
*След процедура нанесете подхранващ и успокояващ продукт
*Почистете и дезинфектирайте накрайника и въртящите се четкови глави.

ВАЖНО:

*По време на процедура внимавайте част от косата да не попадне в четката.
*За да омекотите кожата преди процедура, приложете терапия с пара/пароозонатор
*1-2 дни след процедура не ексфолирайте, не бръснете, не използвайте скраб или друг абразивен продукт. Избягвайте прекалено горещи или непроветрени помещения.
*Процедурата да се прилага през 3 седмици.
*Препоръчителна продължителност на процедурата за цяло лице: 15-20 мин. Не изисква заздравителен период.

ВАКУУМ и СПРЕЙ
Вакуум функцията се използва за почистване на кожата от черни точни, наслоени замърсявания, мъртви клетки, прекомерно омазняване.
Спрей функцията позволява равномерно впръскване на лечебни разтвори, козметични продукти, продукти с антисептично действие.
Употреба:

*Свържете в захранването. Натиснете бутон Pause/Power. Когато индикаторът светне, уредът работи.
*Вакуум: Свържете вакуум главите към единия край на маркуча. Другият край свържете към филтъра при входа за вакуум на уреда. Запушете отвора на накрайника за да проверите силата на засмукване.
*Спрей: Свържете спрея към маркуча, свържете маркуча към  входа за спрей на уреда. Хванете накрайника като запушите отвора за въздух с пръст.
ВАЖНО:
*Изберете накрайник за вакуум, съобразно зоната, която ще бъде третирана.
*При работа с Вакуум, не третирайте една зона прекалено дълго.
*При работа със  спрея, помолете клиента да затвори очите си, за да се избегне попадане на продукта в тях. Започнете впръскването от челото като постепенно минавате надолу към останалите зони на лицето. Спазвайте подходяща дистанция между спря и кожата. Не впръсквайте в носа.
*Поддържайте накрайниците чисти и сухи.
*Когато работите със спрея, не използвайте продукти с консистенция, която би могла да го замърси или запуши.   
*Не свързвайте спрея към отвора за вакуум, тъй като разтвора може да бъде засмукан в уреда и да го повреди.


ЛАМПА УУДС

Специализирана лампа лупа с ултравиолетова светлина, даваща възможност да направите точни диагностики на състоянието на кожата.
Употреба:
*Свържете към захранването. Включете лампата от бутона-превключвател.
*Използвайте на тъмно.
Индикация на цветовете:
-Бял-син: здрава кожа
-Жълт –син: мазна кожа
-Лилав-син: суха кожа
-Тъмно лилав: дехидратирана кожа
-Оранжев: склонност към акне
-Слетло жълт: склонност към акне
-Кафяв/Тъмно кафяв: нарушения в пигментацията
-Лилав: чувствителна кожа
-Бяла флуоресцентна: загрубяла повърхност
ВАЖНО:

*Почистете/ексфолирайте кожата преди диагностика
*Спазвайте безопасна дистанция между лампата и кожата
*След употреба излючете лампата и уреда.
 ПАРООЗОНАТОР

Пароозонаторът  предлага лесен, здравословен и ефикасен метод за почистване и заздравяване на кожата. Благодарение действието на парата кожата се почиства в дълбочина, чрез отваряне на порите и отстраняване на замърсяванията натрупани там. Уредът е ефикасен в борбата с бръчките, тъй като действието му е насочено към възстановяване на еластичността и естествените защити на кожата. процедурата има антиоксидантно действие и провокира  изхвърляне на токсините от организма. Кръвната циркулация се активира; кожата бива хидратирана. В допълнение парата подобрява метаболизма и обновяването на клетките. Прониквайки в порите, парата омекотява кожата и почиства мазните натрупвания, черните точки и остатъците от грим. Мъртвите клетки са отстранени. Уреда е ефикасен при лекуването на различни кожни заболявания, акне и др.
Манипулацията с пароозонатор обновява кожната структура, почиства я в дълбочина, освобождава каналите й за дишане и ревитализира жизнеността й. Подобрява се цялостното й здраве.
Употреба:
*Напълнете резервоара с дестилирана вода над червената маркировка.
*Свържете в захранването и включете уреда. Изчакайте 5-7 минути, след което парата ще започне да се генерира. Контролирайте струята , посредством бутоните L,M, H. Натиснете бутон WARM, за да активирате функция за поддържане на температурата.
10 мин. – 34C
20 мин. – 42С
30 мин. – 49С
40 мин. – 53С
*За да активирате функция Озон, натиснете бутон OZONE, това ще насити парата с озон.
*Настройвайте разстоянието до кожата и времето за процедура, според типа кожа и нейното състояние:
-Мазна кожа: 20см, 15 минути
-Нормална кожа: 25см, 10 минути
-Чувствителна кожа: 30см, 5 минути
-Капилярна кожа: 30см, 5 минути
*След употреба, изключете уреда, почистете буркана.
ВАЖНО:

*При пълнене на резервоара, внимавайте да не разлеете върху кабела или други зони, които могат да предизвикат токов удар.
*Изчаквайте струята да стане равномерна
*Изполвайте само дестилирана вода.


ЛАМПА ЛУПА
Изключително удобно и практично помощно средство. Подходящо за работа в различни сфери. Лампа Лупата позволява прецизно увеличение, благодарение на което ще бъдете перфектни в работата си. Осветява ефикасно избраните участъци, предоставяйки детайлна видимост за оптимална прецизност.
Подходяща за работа при различен тип процедури: оформяне на вежди, татуировки, перманентен грим и други козметични манипулации.
Употреба:
*Включете в захранването
*Настройте лампата в удобна за работа позиция така че да получите максимално ясен и детайлен образ. Необходимите настройки може да направите от „рамото“, фиксирайки лампата според нуждите на процедурата работния процес.
*Започнете работаВАЖНО
*Преди употреба почистете лупата
*След употреба изключвайте от захранването
*Ако лампата е извън употреба за по-дълъг период, почиствайте я периодично, за да не се повреди от прах и други замърсявания.

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.