Меню
Вашата количка

Козметичен Фракционен Лазер C02

Козметичен Фракционен Лазер C02
Козметичен Фракционен Лазер C02
Козметичен Фракционен Лазер C02
Козметичен Фракционен Лазер C02
Козметичен Фракционен Лазер C02
Козметичен Фракционен Лазер C02
Козметичен Фракционен Лазер C02
Козметичен Фракционен Лазер C02
Козметичен Фракционен Лазер C02
Козметичен Фракционен Лазер C02
-66 %
Козметичен Фракционен Лазер C02
Козметичен Фракционен Лазер C02
Козметичен Фракционен Лазер C02
Козметичен Фракционен Лазер C02
Козметичен Фракционен Лазер C02
Козметичен Фракционен Лазер C02
Козметичен Фракционен Лазер C02
Козметичен Фракционен Лазер C02
Козметичен Фракционен Лазер C02
Козметичен Фракционен Лазер C02
Козметичен Фракционен Лазер C02
9,500.00лв.
28,000.00лв.
Без данък: 9,500.00лв.

Козметичен Фракционен Лазер C02 е революция в света на естетиката и грижата за кожата.

Модерната технология, която е в основата на лазерното подмладяване, осигурява ненадминати резултати и гарантирано подобрява вида и здравето на кожата.

Представяме ви един високотехнологичен уред, с който се извършват редица процедури за подобряване вида и здравето на кожата. Моделът разполага с 4 специално проектирани накрайника. Единият е създаден за третиране кожата на лицето и тялото. Останалите три са предназначени за подмладяване на интимните части и за лечение на проблемни състояния. Уредът се използва за премахване на белези и петна. Моделът е изключително функционален.

Разполага с дигитален цветен дисплей със сензорно управление. Лазерът може да работи в няколко режима: равномерен, интервален и с единични импулси. Има опция за образуване на 7 различни фигури - квадрат, правоъгълник, кръг, триъгълник, елипса, шестоъгълник, линия. Позволява разнообразни вариации на терапията, благодарение на които лекуващият може да се съобрази с индивидуалните нужди на клиента. Дава изключително добри резултати в борбата с признаците на застаряване - кожата се стяга и подмладява. Фракционният CO2 лазер се основава на иновативна и модерна технология от ново поколение.

Създадена е в САЩ и с всеки изминал ден добива все по-голяма популярност. Позната е като Фототермолиза и наподобява минимално инвазивна процедура. Фототермолизата се базира на светлинна енергия, която засяга единствено увредените тъкани - здравите клетки около тях остават невредими. Здравите тъкани започват да произвеждат вещества, които възстановят засегнатите и така процесът протича по-бързо и ефективно. В кожата се създават равномерни малки дупчици, които водят до увеличаване на биохимичните реакции. Кожата се възстановява за 4-5 дни след терапия.

Фракционният CO2 лазер е ефективен за регенерация, стягане, подмладяване и възстановяване на кожата, изглаждане на бръчки, лечение на акне и белезите от него, премахване на петна и белези, включително и от изгаряния, премахване на нежеланата пигментация и вагинално лечение - стягане на вагината, избелване на интимните части, лечение на уринарна инконтиненция (позната още като неволно уриниране).

Комбинацията на основните вагинални процедури за по-здрави и естетични интимни части гарантира цялостно вагинално подмладяване. Уредът има отделни накрайници за всяка една от тези процедури.

1. Стягане на вагината - при много жени се наблюдава отпускане на вагиналните мускули. В следствие са налице редица неприятни симптоми - намалена сетивност или болка при сексуален акт, загуба на еластичност, тонус и др. Процедурите с Фракционен СО2 лазер ефективно премахват тези оплаквания.

2. Избелване на интимните части - при някои жени пигментацията в деликатните зони e значително по-висока. Много от тях избират да изсветлят тези части. Чрез Фракционния СО2 лазер се постига ефективно и дълготрайно изсветляване. Тази процедура е част от цялостното подмладяване и подобряване естетиката на интимните части.

3. Лечение на уринарна инконтиненция - това състояние се характеризира с неволно уриниране. Настъпва най-често при жени в средна възраст, след естествено раждане и при слабост на съединителната тъкан. Ефективно се лекува с Фракционния CO2 лазер. Подобрение има още след първата процедура.

Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

C02 Фракционен лазер

Инструкции за употреба

 

 

Съдържание

 

Глава 1  Въведение

 1. Лечение
 2. Функции
 3. Забрани
   

Глава 2 Внимание

 1. Информация за безопасност 
 2. Електрическа безопасност и механична безопасност
   

Глава 3 Монтаж

 1. Компоненти
 2. Монтаж
 3. Внимание при монтажа
   

Глава 4  Действие

 1. Инструкции за работа с C02 Фракционен лазер
 2. Инструкции за работа с C02 лазер
 3. Инструкции за работа с накрайниците за вагинално лечение
   

Глава 5  Клинични изследвания

 1. Референции за лечението
 2. Ежедневна поддръжка и ремонт

 

Глава 1  Въведение за C02 Фракционен лазер

 

 1.  Лечение

 

CO2 фракционният лазер използва изключително модерна и иновативна технология на световно ниво. Технологията е разработена преди 2 години в САЩ. Тя наподобява минимално инвазивна операция, като лекарите я поставят между инвазивните и неинвазивните лечения. Технологията е позната като Фототермолиза (процес на разрушаване на тъкани под въздействието на светлинна енергия). Технологията е публикувана през 2004г. от д-р Rox Anderson, един от най-добрите специалисти по лазерна медицина в Харвардския университет. Технологията е одобрена от всички експерти в областта по света. 

Фракционната фототермолиза позволява селективност на фототермолизационните ефекти. Тази техника комбинира предимствата на традиционните технологии и ги усъвършенства. С нея се правят равномерни малки дупчици в кожата, което води до увеличаването на биохимичните реакции в кожата, като по този начин се премахват петна и нежелана пигментация. 

Тъй като фракционната лазерна обработка ще обхване само част от тъканта, незасегнатата част от кожата ще започне да генерира вещества, за да възстанови засегната част от по-бързо. Кожата ще се възстанови за период от 4-5 дни.

Лечението е безопасно и позволява третирането на всяка част от тялото. Ефекти от лечението са: подновяване и възстановяването на горния слой на кожата, премахване на бръчки, стягане на кожата, отстраняване на акне и белези, отстранява се нежеланата пигментация, белези от изгаряне и от операции и се възстановяват щетите от слънцето.

 

 1. Функции

 

 1. Подновяване и възстановяване на повърхностния слой на кожата.
 2. Отстраняване на бръчки и стягане на кожата.
 3. Отстраняване на акне и белези.
 4. Отстраняване на белези от изгаряне, от операции и др.
 5. Премахва нежеланата пигментация.
 6. Възстановява кожата от вредните слънчеви лъчи.
 7. Вагинално лечение: стягане на вагината, избелване на интимните части, лечение на уринарна инконтиненция (позната още като неволно уриниране).


 

 1. Забрани

 

 • Забранено е използването на уреда върху бременни.
   
 • Забранено е използването на уреда при хора, които не могат да се излагат на слънце.
   
 • Забранено е използването на уреда при хора чувствителни към светлина.
   
 • Забранено е използването на уреда при хора, взимали антибиотици в рамките на 6 месеца.
   
 • Забранено е използването на уреда при хора с онкологични заболявания.
   
 • Забранено е използването на уреда при хора с херпеси или травми.
   
 • Забранено е използването на уреда при хора с псориазис или екземи
   
 • Забранено е използването на уреда при хора с диабет, високо кръвно налягане и епилепсия.

 

Глава 2 Внимание

 

 1. Информация за безопасност 

 

C02 Фракционната лазерна система е високотехнологично медицинско оборудване, използвано главно за лечение на всички видове дефекти (проблеми) по кожата на лицето и за отстраняване на нежеланото окосмяване от всички части на тялото. Процедурите са надеждни и безопасни.

 

Уредът трябва да се използва само след специално обучение от квалифициран лекар. След като е завършил обучението си, операторът трябва да се запознае и да бъде напълно наясно с информацията за безопасност.  Най-важното е да се спазват правилата за безопасност както от пациента, така и от специалиста, които оперира с уреда. По-долу ще откриете част от мерките за безопасност:
 

 1. Системата за самодиагностика на уреда ще стартира веднага щом включите уреда. Системата ще прави непрекъснат мониторинг на уреда по време на работа.
   
 2. Лазерните лъчи, предавани от фракционната глава към кожата на пациента, се излъчват от предната страна.
   
 3. Машината е снабдена с отделна схема за безопасност. Когато има проблем с електрическата мрежа, уредът ще намали мощността и ще се изключи автоматично.
   
 4. Може да изключите аварийно електричеството към машината посредством червения авариен ключ.
   
 5. Уредът е снабден с ключ, за да се предотврати свободното му отваряне от всяко лице.

 

Предупреждения

 Неправилната употреба на лазера ще доведе до наранявания. По време на експлоатация лазерът създава високо налягане. Специалистът, който работи с уреда, трябва винаги да спазва инструкциите за употреба и да прилага необходимите мерки за безопасност. 
 

Пациент:

Безопасността на пациента зависи основно от квалификацията на специалиста, както и от адекватното му оборудване. Културата на пациентите също е много важна, те трябва да разбират процеса на лечение. Пациентите, които са подложени на силна светлинна терапия, трябва да бъдат със защитни очила. 
 

Специалист:

В процеса на лечение специалистът може да бъде изложен под лъчите на лазера, за това е необходимо той да носи защитни очила с 10600nm.

 

Стаята за лечение:

Стаята за лечение трябва да бъде ясно обозначена, защото в нея се използва високо интензивна светлина.

 

 

Съвети

С цел да се гарантира безопасната употреба, моля обърнете внимание на мерките за безопасност и прочетете следните съвети.

 1. В случай, че възникне технически проблем, не се опитвайте да го отстраните сами, а се обърнете към търговеца.
   
 2. Уверете се, че напрежението на уреда съответства на това в електрическата мрежа.
   
 3. Когато не използвате уреда, го изключете от захранващата мрежа.
   
 4. Фотопроводящите кристали трябва да се поддържат чисти. Ако са зацапани, светлината няма да бъде достатъчна за лечението.
   
 5. Когато от накрайника за светлинно лечение капе вода, не го включвайте. Ако уредът е включен, го изключете веднага.

 

Предупреждения за лазера 

 

 • Лазерът може да увреди очите и да предизвика пожар или изгаряния. Моля, вземете всички необходими мерки, за да предотвратите това.
   
 • Страничната светлина която излъчва лазерът в зоната на лечение, може да предизвика увреждане на кожата, което води до хиперлазия и атрофия или ненормална пигментация.
   
 • Дори и да носите предпазни очила, не трябва да гледате директно в лазера.
   
 • Не насочвайте накрайника за светлина във въздуха, когато започнете работа. Накрайникът трябва да бъде поставен върху зоната, която искате да обработвате.

 

 

 1. Електрическа безопасност и механична безопасност

 

 1. Всички панели и капаци на уреда трябва да бъдат затворени. Ако те са отворени, това може да е опасно.
   
 2. Във вътрешността на уреда се получава високо налягане. Дори и след неговото изключване от захранващия кабел, някои части може да съхраняват електричество. Затова не отваряйте уреда дори и когато е изключен.
   
 3. Уредът тежи 35 кг. Той може да предизвика телесна повреда, ако падне върху някой, за това го монтирайте и балансирайте правилно.

 

Противопожарна защита

 

 1. По време на работа температурата на уреда ще се увеличи. Моля, не покривайте вентилационните отвори на уреда.
   
 2. Преди процедура с уреда, кожата на пациента не трябва да бъде третирана с продукти, съдържащи алкохол и ацетон или други запалими вещества. Ако е необходимо, ги отстранете със сапун и вода.
   
 3. За почистване на уреда или част от неговите компоненти не използвайте препарати със съдържание на алкохол.

 

 

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.