Меню
Вашата количка

Контактен гел, прозрачен - IS102, 5 л.

Контактен гел, прозрачен - IS102, 5 л.
Контактен гел, прозрачен - IS102, 5 л.
28.00лв.
Без данък: 28.00лв.

Контактен гел, прозрачен - IS102, 5 л.

Представяме ви прозрачен контактен гел в туба от 5 литра. Ултразвуковият гел осигурява по-добра проводимост по време на процедура. Най-често контактният гел се използва при ултразвукова физиотерапия и диагностика. Осигурява перфектно предаване на ултразвуковите вълни. Той не съдържа мастни вещества или сол, лесен е за премахване, не оставя петна, не причинява раздразнения на кожата, няма мирис и е водоразтворим. В състава му няма вещества, които могат да повредят сондата на ехографа или накрайника на ултразвуковия уред.

Съставки: вода, карбомер, натрий, хидрооксид, EDTA (етилен диамин тетра-оцетна киселина), метилизотиазолинонът, метилхлороизотиазолинонът, бензилов алкохол.

Ултразвуковият контактен гел е предназначен само за външна употреба.

Продуктът не е стерилен. Не използвайте гела върху раздразнена и зачервена кожа или върху рани. Затваряйте шишето след употреба.

Инструкции за използване: Почистите лицето на клиента. Нанесете нужното количество контактен гел. Започнете работа с козметичния уред съгласно описанията в упътването му. След процедурата всички остатъци от контактния гел трябва да се отстранят с помощта на TNT или хартиена козметична кърпа или тампон, който да е напоен с вода. Спрете употребата, ако кожата на клиента е прекалено чувствителна или ако причини възпаления по кожата.

ВАЖНО!

Ултразвуковият контактен гел може да причини раздразнения или зачервявания при алергия към някоя от съставките. Може да причини раздразнения при контакт с очите. Козметикът трябва да използва защитни ръкавици по време на работа с него.

Произведено в Европа

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.