Меню
Вашата количка

Доставка

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА
За град София, за улеснение на клиентите ни, предлагаме безплатен транспорт при покупка на едрогабаритни стоки. В тази графа влизат: измивни колони, стационарни козметични легла, многофункционални уреди, както и при покупка на комплекти за оборудване на фризьорски или козметични салони.
За други градове, доставката е с куриерска фирма и цената за доставката е според обема на продуктите, като ние ползваме до 30% отстъпка, затова и ви предлагаме най-евтината доставка в цялата страна.

ВАЖНО! Уважаеми клиенти, поради зачестили случаи на отказани поръчки на стойност под 10 лева, се наложи следната промяна в условията за доставка:

Поръчки до 10 лева се изпращат само след предварително заплащане на тяхната стойност - по банков път или паричен превод чрез фирма Еконт. Пратките се изпращат с фирма Еконт, като цената за доставка се заплаща от клиента при получаване на поръчката. Цените на доставка се определят според тарифата на куриерската фирма.

Поръчки над 10 лева се изпращат с куриерска фирма Лео  Експрес.

*Цената на доставка се определя според тарифата на куриерска фирма Лео Експрес и зависи от обема и големината на продуктите*

РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА СЕ ПОЕМАТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛЯ!

Цената на доставката се формира според обема и теглото на продукта.  При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема.

За пример, ако продуктът влиза в дадена тарифа по тегло, но е твърде обемист по форма, куриерът го пресмята двойно.

*Цената на доставка не зависи от посочения адрес и не се променя според това дали той е личен или офис на куриера.

*При обща поръчка на няколко продукта, не заплащате отделна доставка за всеки от тях. Цената се рекалкулира, според тарифната политика на куриера.  


Примерни цени:
За единичен козметичен уред - 10-15 лева
За сгъваема масажна кушетка 15- 20 лева
За фризьорски стол 25- 35 лева
За измивна колона 75-90 лева

Преди пратката ви да бъде изпратена, наш служител ще се свърже с вас за уточняване на цената на доставката и деня на получаване.


Срок на доставка:
За София пратките пристигат на следващият работен ден след изпращането.
Извън София пристигат за два работни дни, освен в малки населени места, където куриерите работят по график няколко дни в седмицата, обикновено през ден.

Пратки заявени до 15:00 часа се предават на куриер на същия ден.


Ако имате някакви въпроси свържете се с нас за да ги уточним!


Поръчка можете да направите:
-  по телефона
-  по заявка от формата на сайта
-  по имейл

Заплащатe при получаване на продукта - на куриера, който ви доставя стоката.

Доставката е за сметка на получателя.

По силата на член 55, ал. 1 от ЗЗППТ, потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани.

Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя. Продуктите, включително опаковката, трябва да са напълно запазени и неизползвани.

При връщане на продукти потребителят трябва да предостави банкова сметка, на която да бъде преведена сумата за продукта.

*Моля при получаване на стоката проверявайте дали е здрава и неразопакована. В цената за доставка е включена и застраховка на поръчаната от вас стока - в случай на повреда или загуба от страна на куриерската фирма. За целта е нужно да заявите за механична повреда при транспорта при самото получаване на продукта, за да не може да се оспори застраховката!Работно време

Пон - Пет: 09:30ч. - 17:30ч.
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.