Меню
Вашата количка

Стол за СПА и педикюр, модел G450B-3 SPA

Стол за СПА и педикюр, модел G450B-3 SPA
Стол за СПА и педикюр, модел G450B-3 SPA
4,890.00лв.
Без данък: 4,890.00лв.
Стол за СПА и педикюр, модел G450B-3 SPA

Представяме ви електрически стол за СПА и педикюр, модел G450B-3 SPA, който предлага редица иновативни екстри и функции, даващи възможност да постигнете желаното отпускане чрез приятен масаж.
Той разполага с механична система за разтриване, която цели да отпусне цялото тяло. За тази цел масажният стол има няколко режима на работа. Вие сами избирате най-подходящия за вас. 
1. Размачкване
2. Пулсиране
3. Размачкване и пулсиране
4. Шиацу или т.н. „Шведски масаж“
5. Почукване

С модел G450B-3 SPA може да масажирате различни части на тялото – горна част, врат и рамене, кръст и талия. Сами избирате и движенията – ръчен режим или в посока нагоре-надолу по протежението на гърба. За още по-интензивни движения възглавничката в горната част има опция за сваляне. За максимален комфорт по време на процедурите са предвидени подвижни седалка и облегалка, които може да се настроят в най-подходящата за целта позиция. 
Модел G450B-3 SPA е с ергономичен дизайн, който е специално разработен да осигури максимален релакс и отпускане на тялото. За ръцете са предвидени подлакътници, от двете страни на които са разположени сгъващи се поставки за напитки и принадлежности. СПА столът се предлага с дистанционно, с което лесно и удобно избирате и настройвате предпочитаните опции. Оборудван е с голяма и дълбока ваничка за педикюр, която е със стойка за крака.
Електрическият стол притежава всички необходими характеристики, с които да направите най-добрата освежаваща и ободряваща терапия.

Техническите параметри на Модел G450B-3 SPA са:
мощност - 160 W,
волтаж - AC 110-120V / AC 220-240V,
честота - 60-150 Hz.

Формалното време на работа е 30 минути.
Облегалката се накланя до 30°.

Размери:
дължина - 144 см.,
височина - 140 см.,
широчина с подлакътниците - 72 см.,
дълбочина на седалката - 51 см.

Продуктът е произведен в Китай.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Сайтът използва бисквитки и подобни технологии. Ако не сте съгласни, научете повече тук.