Условия за доставка

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА 

За град София, в улеснение на клиентите ни, предлагаме безплатен транспорт при покупка на едрогабаритни стоки. В тази графа влизат: измивни колони, стационарни козметични легла, многофункционални уреди, както и при покупка на комплекти за оборудване на фризьорски или козметичен салон. За други градове, доставката е с куриерска фирма и цената за доставката е според обема на продуктите, като ние ползваме  до 30% отстъпка, затова и ви предлагаме най-евтината доставка в цялата страна. 

ВАЖНО! Уважаеми клиенти, поради зачестили случаи на отказани поръчки на стойност под 10 лева, се наложи следната промяна в условията за доставка - Поръчки до 10 лева се изпращат само след предварително заплащане на тяхната стойност.


Поръчки над 10 лева се изпращат с куриерска  фирма Лео  Експрес.

*Цената на доставка се определя според тарифата на куриерска фирма Лео  Експрес и зависи от обема и големината  на продуктите*


РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА СЕ ПОЕМАТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛЯ!

Цената на доставката се формира според обема и теглото на продукта.  При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема. За пример, ако продуктът влиза в дадена тарифа по тегло, но е твърде обемист по форма, куриерът го пресмята двойно. 
*Цената на доставка не зависи от посочения адрес и не се променя според това дали той е личен или офис на куриера. 
*При обща поръчка на няколко продукта, не заплащате отделна доставка за всеки от тях. Цената се рекалкулира, според тарифната политика на куриера.   

Примерни цени:
За пакет с кола маска 5 – 8 лева
За единичен козметичен уред - 10-15 лева
За сгъваема масажна кушетка 15- 20 лева
За фризьорски стол 25- 35 лева
За измивна колона 75-90 лева

Преди пратката ви да бъде изпратена, наш служител  ще се свърже с вас за уточняване на цената на доставката и деня на получаване. 


Срок на доставка:
За София Пратките пристигат на следващият работен ден след изпращането. 
Извън София пристигат за два работни дни, освен в малки населени места където куриерите работят по график няколко дни в седмицата , обикновенно през ден.
Пратки заявени до 16:00 часа се предават на куриер на същия ден. 


АКО ИМАТЕ НЯКАКВИ ВЪПРОСИ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ДА ГИ УТОЧНИМ 
ПОРЪЧКА МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПО ТЕЛЕФОНА 
ПО ЗАЯВКА ОТ ФОРМАТА НА САЙТА ИЛИ ПО ЕМАЙЛ
ЗАПЛАЩАTE ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА - НА КУРИЕРА КОЙТО ВИ ДОСТАВЯ СТОКАТА
ДОСТАВКАТА Е ЗА СМЕТКА НА ПОЛУЧАТЕЛЯ.

По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя. Продуктите, включително опаковката, трябва да са напълно запазени и неизползвани. При връщане на продукти потребителят трябва да предостави банкова сметка, на която да бъде преведена сумата за продукта.

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА - В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА - В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА!