• 2 в 1 Йонофореза и Дарсонвал RU-312

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!


2 в 1 Йонофореза и Дарсонвал RU-312

Изключително удобен, с функционален и стилен дизайн козметичен уред модел RU-312 обединява две от най-познатите и полезни за кожата и здравето процедури – Йонофореза и Дарсонвал. 

Йонофорезата е безболезнен и безопасен козметичен метод за справяне с различни кожни заболявания, белези, несъвършенства и възпаления. Слабия галваничен ток, използван при процедурата, дава възможност за инфилтриране на козметични субстанции. Те от своя страна си взаимодействат йоните и така лечебните вещества бързо и ефективно се въвеждат директно в клетките. Терапиите водят до редица положителни промени: кожата е подмладена, детоксикирана и  почистена. Успешно въздействие оказват и върху борбата с бръчките, възпаленията и пъпките. 

Дарсонвал е изключително ефективна процедура, в основата на която е високочестотен ток, който се генерира от специален стъклен накрайник. 

Ефекти от терапиите: 

Заздравява тъканта

Стимулира естествените защитни функции на кожата

Редуциране на мастната секреция

Антибактериално действие


2 в 1 козметичен уред Йонофореза и Дарсонвал RU-312 се предлага с всички необходими накрайници за двете процедури. Притежава лесен за употреба работен панел, с който да се регулират настройките за терапиите. 


Произведено в Китай


Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

2 в 1 Йонофореза и Дарсонвал RU-312

  • Код на продукта : RU-312
  • Наличност : Изчерпан
  • 260,00лв.