• Вулканични Камъни За Масаж – Комплект 16 бр. базалтови камъка

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!Базалтовите масажни камъни имат многоаспектно действие, което повишава значително ефикасността на процедурите и различните масажни техники, при които се използват.

Базалтовият камък е с вулканичен произход. Добива се от речните корита или морските крайбрежия. Той е богат на  лечебни  елементи като магнезий и други минерали. В състава му влизат още желязо и кварц, които спомагат топлината да се абсорбира и  задържи максимално дълго. Камъните се използват като помощно средство в ръцете на масажиста или се поставят върху определени зони от тялото. И при двете приложения, те излъчват лечебна топлина, която отпуска мускулите и така позволява ефекта от масажа или спа процедурите да достигне проблемните зони в дълбочина.

В резултат се ускорява циркулацията на кръвта, подобрява се цялостното състояние на кръвообращението, редуцира се количеството токсини в тялото, подобрява се дейността на сърдечно-съдовата система.

Комплектът, който предлагаме на вашето внимание съдържа 45 камъка тип: полирани и гладки; добре балансирани; овални, ръчно оформени; плоски

• 4 бр. – 7.5*5.5*2.5 см.
6 бр. – 6*4*2 см.
6 бр. – 4.5*3*1.5 см.

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Вулканични Камъни За Масаж – Комплект 16 бр. базалтови камъка

  • Код на продукта : Комплект 16 броя
  • Наличност : Изчерпан
  • 58,00лв.