• Професионален Ултразвуков пилинг – Фриматор 657А

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!


Професионален Ултразвуков пилинг – Фриматор 657А

Професионален козметичен уред за ултразвуков пилинг.

Ултразвуковият пилинг е популярно средство за почистване и подмладяване на кожата. Действието на процедурата има почистващ и тонизиращ ефект като оставя кожата енергизирана, стегната и красива.

Ултразвуковата шпатула, с която е оборудван уреда генерира ултразвукови вибрации. Те проникват дълбоко в подкожните слоеве  и осигуряват активизиращ масаж на клетките и тъканта. Освен това генерират топлинен ефект, който спомага за ускоряване на кръвообращението и подобряване метаболизма на клетките. Процедурата повишава абсорбиращите функции на клетките, позволявайки по-ефикасното усвояване на козметичните разтвори и лечебни продукти.

Ултразвуковият пилинг осигурява дълбоко почистване на кожата. Специалният връх на ултразвуковата шпатула отстранява горният слой мъртви клетки  и излишният себум от кожата, оставяйки я дишаща и чиста. В допълнение процедурата с ултразвук оказва антибактериално действие и спомага кожата да се освободи от токсините.

 

В резултат кожата бива почистена в дълбочина, порите са отпушени, редуцирано е излишното омазняване, редуцират се нивата на меланин, намаляват се признаците на застаряване.

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Професионален Ултразвуков пилинг – Фриматор 657А

  • Код на продукта : 657А
  • Наличност : Изчерпан
  • 396,00лв.