• Козметичен уред за безиглена мезотерапия модел 221

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

Козметичен уред за безиглена мезотерапия модел 221

Мезотерапията е изключително ефикасна процедура, при която значително  се подобрява вида и здравето на кожата. Въпреки неоспоримия положителен ефект от  нея, стандартната мезотерапия, поради инвазивния си характер, е съпроводена от значителен дискомфорт и дълъг период на възстановяване. За да се избегне това, модерните технологии предлагат иновативно решение – апаратите за безиглена неинвазивна мезотерапия. 

Безиглената мезотерапия напълно запазва ефикасността на класическата процедура като в същото време е далеч по-щадяща към кожата. Нейното действие се основава на няколко процеса - Електропорация, Електрофореза, Електроосмоза - които позволяват по неинвазивен начин да се достигнат подкожните слоеве, за да се доставят необходимите активни вещества на клетките. При процедурата, под въздействие на електроимпулс, се повишава пропускливостта на кожата, което позволява ефикасната инфилтрация на козметичните разтвори, подбрани за манипулацията.

Успешното въвеждане на хранителни и лечебни вещества  в кожата, се дължи на действието, което оказва движението на йоните.  Козметиката за мезотерапия е наситена с йони. Под влияние на генерирания от уреда електрически заряд с различен поляритет , положителните и отрицателните йони отвеждат съответните вещества до клетката.

В резултат  тъканта се подхранва, структурата на кожата се подобрява, стимулира се метаболизма на клетката. Цялостния вид на кожата се подобрява – тена е изравнен, фините бръчки се изглаждат. Процедурата е ефикасна и за лечение на различни кожни проблеми.

*Козметичният уред е оборудван с накрайник „студен чук“, който има успокояващ ефект след мезотерапия.

 

Техническа информация:

*Напрежение: 100~240V

*2.08А

*Мощност: 25W

*Биполярна радио честота: 100-500KHz

*Ултразвуков диапазон: 0.3~0.5MHz

 

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Козметичен уред за безиглена мезотерапия модел 221

  • Код на продукта : 221
  • Наличност : Изчерпан
  • 1 100,00лв.