• Комбиниран козметичен уред – Ултразвук и БИО лифтинг 666

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!


Комбиниран козметичен уред – Ултразвук и БИО лифтинг 666

 

Козметичен уред от ново поколение, комбиниращ ефикасното действие на ултразвука и био лифтинга – два от най-модерните метода за подобряване здравето на кожата и  борба с признаците на застаряване.

Ултразвук – Манипулацията с ултразвук е неинвазивна и безопасна, но в същото време високоефективна и резултатна. Процедурата се основава на високочестотни ултразвукови  вибрации, които проникват до дълбоките подкожни слоеве. Осигуряват активен  и стимулиращ  масаж на клетките и тъканта, „рестартирайки“ техните функции и възстановявайки „комуникацията“ между слоевете на кожата. В комбинация с микромасажът, своя ефект оказва и топлинният ефект, генериран от ултразвуковите вибрации. Заедно те  подобряват метаболизма на клетките, ускоряват кръвообращението, стимулират генерирането на нов колаген и забавя признаците на стареене. Кожата остава стегната, подмладена, възвръща се еластичността, а фините  бръчки са изгладени.

 

БИО Лифтинг – иновативна процедура, която се прилага посредством специален накрайник, който генерира микроелектрически ток с ниски нива, който достига дълбоките слоеве на кожата и зарежда клетките с енергия, активира ги и им осигурява стимулиращ масаж

Микроелектрическия импулс  взаимодейства с естествената биоелектрическа енергия на тялото и по този начин стимулира кръвообращението, осигурява тонизираща „гимнастика“ на мускулите, активира клетките, подобрява дейността на лимфната система и спомага за освобождаване от токсините.

В резултат на всичко това се подобрява цялостното състояние на кожата, забавят се процесите на стареене на кожата и се възвръща младежкият й вид.

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Комбиниран козметичен уред – Ултразвук и БИО лифтинг 666

  • Код на продукта : 666
  • Наличност : Изчерпан
  • 285,00лв.