ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!
Диамантено микродермабразио

Този козметичен уред е незаменим компонент от оборудването на един салон. Процедурите с Диамантено микродермабразио  стават все по-популярни и търсени. Многокомпонентното действие на уреда го прави предпочитан както от професионалистите, така и от клиентите. 
Процедурите с Диамантено микродермабразио имат изключително благоприятния ефект върху кожата. Самата манипулация представлява ексфолиране най-горните слоеве на епидермиса, чрез специални диамантени глави. Едновременно с това, апаратът изсмуква замърсяванията и мъртвите клетки. В резултат се стимулира образуването на нов заздравен и регенериран  повърхностен слой на епидермиса.

Манипулацията с уреда позволява в кожата да проникнат подхранващите и лечебни козметични продукти, с които е препоръчително да се извършва. По този начин се повишава ефикасността на процедурата като се облагородяват и дълбоките слоеве на кожата.

Диамантеното микродермабразио се прилага при редица кожни проблеми и нарушения: нежелана пигментация или старчески петна; загрубяла повърхност на кожата; белези; финни бръчки; комедони; стрии; разширени пори; преждевременно застаряване на кожата; следи; причинени от влиянието на слънцето; акне и др.

Действие:
* Цялостно подобряване състоянието и здравето на кожата
* Обновяване и ревитализиране на повърхностния слой на кожата
* Изсветляване на кожата и избистряне на тена; регулиране на нарушения в пигментацията
* Заглаждане на финни бръчки и неравности по кожата
* Избледняване на стрии
* Избледняване на белези от акне и белези от друг порядък
* Регулиране на себума
* Възвръщане гладкостта и еластичността на загрубялата кожа
* Свиване на разширените пори
* Забавяне стареенето на кожата
Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Диамантено микродермабразио

  • Код на продукта : 418
  • Наличност : Изчерпан
  • 485,00лв.